.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Smile Хапчета за отслабване...

Здравейте, моля ви насочете ме към някакъв вид хапчета за отслабване...Тренирам и спорт но искам процеса да стане по-бързо..Моляя препоръчете ми някакви които могат да имат ефект.. Благодаря

Голям фен Аватара на Illusion772
    Значи първото хапче което мога да ти препоръчам се нарича фитнес - пие се поне три пъти седмично , примесено с много кардио
    Второто хапче може и сам/а да си го правиш в градината у вас и се казва - зеленчуци и правилно и здравословно хранене с калориен дефицит.И Третото хапче което може да вземаш се казва "креватна гимнастика" , но за нея ще ти трябва някои приятел/ка.Хубавото на третото хапче е че може да се взема в неограничени количества , демек колкото повече толкова повече.
    Не е нужно да ми благодариш

Бъди търпелива, не се трови ! Животът е ценен!

Не експерементирай с хапчета!Това, което ти трябва е диета, физическа активност.Под диета имам предвид да избягваш някои храни, а не да гладуваш.

Сигурна съм че положението не е ужасяващо за да вземаш такова решение ... Според мен по-добре неква диета или най-добре спорт ... Но хапчетата са в краен случаай .. Все пак ти си решаваш нямам опит и немога да ти препоръчам никви хапчета ..УСПЕХ ..

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Хапчетата въобще не са вариант, щом си тренираш често и се храниш правилно, няма как да не забележиш прогрес в най-скоро време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си