- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,приятелката,с която излизате, няма да е същата,която ще ви зареже,нека обясня
КАкто казах, все ми е тая какво си мисли някои си за мен, може да съм говорещо куче... Ако нямаше никаква логика казаното, всички щяха да го отхвърлят. Всеки е свободен да си прави заключенията за себе си, но ако смяташ, че казаното не е вярно и има цел да подведе младите умове си поканена да ни покажеш правилния път и кое е вярно, господарке !Естествено, че не е оригинално... Все пак хиляди хора са го изпитали на главата си и хиляди млади ще го изпитват тепърва, но не всички са го обмислили и ще го обмислят, тук целта е човек да се замисли, а не да спечеля награда за оригиналност... И да изпитал съм го на главата си, но не базирам казаното само в/у личните си изживявания.. Ставаш за политик... Много думи нищо съществено... П.П Между другото трябва ли абсолютно всичко в този живот първо да го изпиташ, та да си изградиш правилна представа, кое е вярно и кое не, кое болезнено и кое не ? Трябва ли да изпиташ изгарянето на печката или можеш да стигнеш до заключението, че е болезнено и от грешките, опита и белезите на другите ?
Последно редактирано от Maleficus : 08-16-2016 на 18:16