.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Това са изключенията скъпа, масите от жени нямат и капка от амбицията на тези, които са постигнали нещо... Най голямото постижение, коeто повечето жени ще имат в живота си е да забият някои успешен мъж и да направят лапе и един невнушителен, скучен и скучно нормален живот... Малко е тъжно и в същия момент смешно като се замисля Зад всеки успешен мъж стой една жена, защото я мързи да постигне своя слава, пък и не е нужно, за какво да се напряга и да жертва, както правят амбициозните...
    Аз да речем имам амбиция да засенча мъжа ми и да ми лази в краката ,a не да ми се перчи толко ,искам да разбере много ясно,че мога да се оправям сама и без него,защото съм достатъчно умна и амбициозна та да МОГА и сама пък и....не е първият,... няма да бъде и последният Искам всеки един момент да го е страх,че може да ме изгуби ,ако направи дори една грешна стъпка в страни (;,защото аз не прощавам.А и мен огън неможе да ме изгори,защото огънят това съм АЗ! И то ще го направя сама без помощ на ,който и да е мъж.
    Последно редактирано от mincheto : 08-20-2016 на 18:06

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Аз да речем имам амбиция да засенча мъжа ми и да ми лази в краката ,a не да ми се перчи толко ,искам да разбере много ясно,че мога да се оправям сама и без него,защото съм достатъчно умна и амбициозна та да МОГА и сама пък и....не е първият,... няма да бъде и последният Искам всеки един момент да го е страх,че може да ме изгуби ,ако направи дори една грешна стъпка в страни (;,защото аз не прощавам.А и мен огън неможе да ме изгори,защото огънят това съм АЗ! И то ще го направя сама без помощ на ,който и да е мъж.
    Ами ако се осъзнае и просто си тръгне без да му пука, че си съществувала в живота му някога ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Ами ако се осъзнае и просто си тръгне без да му пука, че си съществувала в живота му някога ?
    Той ми казва често,че не му пука,но аз знам,че е точно обратното,защото много пъти съм му казвала свободен си тръгвай си какво правиш при мен щом не ти изнася и той ми вика ти ще видиш кво ще стане и накрая пак не си тръгва и си остава при мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си