- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Здравейте, аз съм момиче. Едно момче ( спортуваме на едно и също място) постоянно ме гледа. В началото аз го гледах защото ми заприлича на един известен, ама като го видях да ме гледа така няколко пъти...а и понякога се опитва мисля че да ме заговори.
Хубав е, но мен ме е срам... не знам ,помощ защото искам да не го отблъсквам ако случааааайно ме харесва. О и какво мислите, харесва ли ме?
Ако те заговори не бягай, а му отговори. Не виждам какъв съвет повече може да се даде.
Това че те гледа нищо не значи
Но ако те заговори му не се срамувай
Щом ти се усмихва, вече планира 3-тото дете, потърках кристалната топка и ми каза, че ще се казва Прънги ( не ме питай, момчето не е наред с главата, но поне е хубав). Впрочем, вероятно те е харесал и може би, вместо да се правиш на интересна, поговори с него и ще разбереш, накъде биха тръгнали нещата, дали е годен за френд зоната, за креватни игри или за сериозна връзка.. От теб зависи..
Не ми казвай, че наистина си на 28 и питаш в тийн форум дали някой те харесва? Ако качиш снимка веднага ще ти кажем. Всеки случай има 2 варианта, в които аз гледам жена - или мн ми харесва, или е мн грозна. Но пък на грозната не бих се усмихвал...
Според мене щом те гледа значи е харесал нещо в тебе или му е направило впечатление![]()
Опитай да го заговориш, ей така приятелски. По държанието му ще си проличи ако те харесва.
Не бягай,a бъди по -отворена.
Гледам, че предимно момичета са коментирали темата, което е несериозно. Не знам защо изобщо изразяват мнение, след като не знаят как мислят мъжете. Аз съм мъж и мога да ти кажа, че е почти 100% сигурно, че те харесва. Щом те гледа и се опитва да те заговори - то е ясно.
Може да харесва тялото ти затва да те гледа и аз така се заглеждам по момичета минава ми някоя мръсна мисъл през главата и до тук