Здравейте, искам да ви помоля за помощ... Да ми дадете някакви съвети как да кажа на едно момче че го харесвам. Ние сме семейни приятели и досто често се виждаме... Казах само на братовчедка му за това. И като бяхме на палатка я извиках в палатката и я питах дали да му кажа и т.н. И през това време момчето дойде към нас и двете се осъмнихме че е чуло... Той я е питал какво сме си говорили а тя е казала че сме си говорили некви глупости там само за да се измъкнем от ситуацията. И от тогава горе долу се държи едно и също.. На сутринта когато всички станахме, седнахме на масата (тоест на пейките нали) и той легна на пейкана защото му се спеше та мисалта ми е че главата му беше опряна в крака ми и може да ви звучи глупаво но направо се зачервевих после всички утидоха да се къпят аз си останах и после и той каза че ще остане... И всички като тръгнаха той стана и започнахме да си говорим за наши общи теми през това време се чудих дали да му кажа или не но тогава всички дойдоха и... оо и още на миналия ден той си даде раката да му я хвана и се чудех защо и ми каза че защото и много студена... Около 7 секунди бяхме хванати за раце и сърцето ми щеше да искочи. МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАК ДА МУ КАЖА?