да
не
все ми е тая
пукни копеле мръсно
пукни в адски мъки
гори в ада
аз съм идиот и искам да живееш
Първоначално написано от Indistinct И законът му е да не убиваме. Освен в някои специални случаи. Личи си, че не познаваш Писанието.
Първоначално написано от inewton Освен в някои специални случаи. Личи си, че не познаваш Писанието. Отново прецеждаш комара.
Първоначално написано от Indistinct Отново прецеждаш комара. Какви са тия селски идиоми? Ако не го преведеш няма как да ти отговоря.
Първоначално написано от inewton Какви са тия селски идиоми? Ако не го преведеш няма как да ти отговоря. А мен упрекваш, че не познавам Писанието. Погледни Мат. 23:23.
Първоначално написано от Indistinct А мен упрекваш, че не познавам Писанието. Погледни Мат. 23:23. Аха, видях. А какво означава? Пак не отговори на въпроса ми.
Първоначално написано от inewton Аха, видях. А какво означава? Пак не отговори на въпроса ми. Да си толкова заслепен от всяка една подробност, че да се забравя основното и най-важното.
Първоначално написано от Indistinct Да си толкова заслепен от всяка една подробност, че да се забравя основното и най-важното. Не знам за какво говориш, но Левит е книгата, в която има най- много пряко изречении от Господ думи, така че няма как казаното да не е вярно.
Първоначално написано от inewton Пак не отговори на въпроса ми. Все 1 не знаеш че не отговаря веднага,или пък ако отговори си е по нейн начин и трябва да тълкуваш отговора,за да го разбереш.
Първоначално написано от deitona22 Все 1 не знаеш че не отговаря веднага,или пък ако отговори си е по нейн начин и трябва да тълкуваш отговора,за да го разбереш. Ти нали до септември нямаше да пишеш в спам темите. Тая я пиши спам вече.
Правила