Първоначално написано от
Aeternal
Аз нищо не съм говорил за педали, казах, че е гейска история да хванеш млади, в разцвета на хормоналното си развитие момчета и да ги затвориш на място без жени. И не знам дали си ходил в казарма, но най-обсъжданата тема сред войниците бяха жените, и по-конкретно едно конкретно съкровено място по тялото на жените. На 11 години като ходих да вися със тях най ги интересуваше имам ли косми, виждал ли съм путка, последвано от детайлно обяснение на последната, последвано от още по-детайлно обяснение как се прави секс. Ама със всичките възможни подробности, чат-пат и по някоя общовалидна мъдрост. Още тогава ме открехнаха, че ако не можеш да ебе, никой няма да те търпи.
Как нечия индивидуалност може да спечели от подобно обезличаване(еднакви прически, дрехи, храна, т.н ) е отвъд мен.
Не сме швейцарци, една година или 6 месеца прекарани в маршируване няма да ни направи армия. Тея наборници няма как да са конкуренция на една високотренирана наемна войска. Изобщо армия се прави и поддържа с пари, които при нашата корупция няма как да имаме. И пак казвам, ако на някой му трябва казарма да почне да се държи мъжки, той не е мъж на първо място.
А и по точка 6, по соц време до колокто си спомням допустимата 'фира' е 3 на 100 в мирно време. Не съм 100% сигурен, че си го спомням правилно, ако някой е по-наясно да казва, но 3/100 е бахти пресичането на пешеходна.