- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсата на казарма ли уби българският мъж?
Това беше един от многото недостатъци на "родната казарма", която вече я няма, слава Богу!
Това звучи повече като дресура от цирка, отколкото като обучение на бойци!
Харка, нима преди малко не каза точно обратното?!
В казармата никой не те пита за мнението ти, още по-малко да го казваш "високо и ясно".
Много интересно - разкажи ни още.
за да разкажа нещо пред вас, то трябва от сега да начертая табелка ,че съм идиот. Предпочитам истината да излиза за този, които може да я намира и го прави.
Абе да ви кажа, отностно гей въпроса и в казармата може да станеш такъв. Даже още повече да ти се отворят чакрите ако си такъв...А и за другите работи, мисля че главната вина е в родителите, не в казармата, за 6 месеца тя не можа чак толкова да те превъзпита.
![]()
като не знаеш си мълчи поне да не ставаш смешен както ставаш в момента
викаш недостатък на родната казарма е когато по зимно време има силна буря и прекъсне електричеството и пътищата да дойдат военни със съответната техника да оправят енергозахранването да доставят провизии за населението и да почистят пътищата
и що се отнася до дресурата в цирка никой не иска като ти каже тръгвай напред да мислиш половин час дали ако тръгнеш дали ще умреш
що се отнася до мнението те питат но трябва да го заслужиш но друго исках да кажа
няма да разбереш какво обаче понеже си едно лигаво дете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харка, не си ходил в казармата, нали? Сега какво ти пречи да се запишеш? А
?
Зададох същия въпрос на Ракишито и Кораба и се изпокриха като мишоци!
Представите ти за казармата са доста захаросани, не знам откъде си ги придобил.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
гроздето е кисело, нали
и престани да слагаш тия женски нелепи усмивки на всяко изречение бе лицемерна въшко
това че липсата на жени при теб е убила мъжкото в теб не значи че важи за всички
... като повечето потребители в нея!
Обърна се в спам от някои потребители заради неудобните въпроси които задавам. Едни почнаха да ми се обясняват като ученички, други се изпокриха като мишоци
! А имат самочувствието, че са големи "мъже"
.
![]()