- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсата на казарма ли уби българският мъж?
...а в същото време не искат те самите да отидат да служат, както например е в някои други държави. Ако в казармата се "става мъж", къде трябва да отидат момичетата, за да станат жени? А
?!
Като...
Какво искаш да кажеш с това? Ако ти се ходи в казарма, можеш да отидеш доброволно!
Евалата тори!
Така е било преди, сега всяко семейство има доста голяма възможност за избор как да възпитава децата си и за съжаление повечето го правят лошо.
Аз съм научен на всичките тия неща още вкъщи, преди да стигна възраст за казарма. А какво е възпитанието на тези, които чакат на казармата/държавата, за да усвоят елементарни умения и навици?!
Харка, това откога ти го казвам? Най-накрая го разбра - сигурно са ти го казали от Русия
.
И що?! Ти ако искаш да ходиш, можеш и сега
!
Вероятно тогава им се е налагало да бият повече чикии, като са ходели в казарма и затова хватът им е бил по-силен![]()
!
На тая възраст какво друго да те интересува?! Хайде, може да не е единственото, но е едно от най-важните неща.
Звучи като мазохистична фантазия! Какво му е хубавото да ти "мачкат егото"
? Остава въпросът, не трябва ли да има и такива обучения/лагери, където момичетата да стават жени
? Аз предлаам да са същите и да се обучават заедно с момчетата, за да няма дискриминация по полов признак - сексистко е
.
Самата истина!
А ти - още повече! Не само по тая тема, а по принцип
!