.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Защо???

Защо???

Защо въобще хората живеят на планетата? За какво? Учиш като ненормален 20 години, притесняваш се за изпити, чакаш напрегнат резултати, с които да влезеш в ,,в някоя елитна образователна институция"(която всъщност е средище на доста неприятни хора), после (в най-добрия случай) работиш за някой надут глупак, който те смазва от работа срещу известна сума пари, на които да се радваш, че можеш да си платиш сметките и да си купиш чипс и някоя парцалка. После имаш и деца, за които даваш почти всичките си пари, за да могат един ден и те да се мъчат по същия начин. След всичките ядове покрай тях, се появят внуците, с които отнова се занимаваш, после остаряваш и си зависим от някого, надебеляваш, погрозняваш, сбръчкваш се, висиш на една пенсия и умираш, като през този безкраен кръг минават и децата ти. Защо??? Унищожаваме природни ресурси, предизвикваме бедствия, всеки ден умират хора от болести, които на практика са неизлечими. Защо някой е решил да ни причини цялата тази мъка по дяволите, защо?

Супер фен
    Най-добрият ми прият почина преди около 10дена от левкимия....животът е такъв...гаден и жесток ,ако неможеш да се бориш и състезаваш с него.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Може би ако излезеш от рамката на този модел за живот, който ти показва обществото и погледнеш малко по-позитивно ще се почувстваш поне малко по-щастлива. Наистина това, да се случват неприятни неща в живота на човек е неизбежно, но заради онези моменти, в които се чувстваш обичан, сбъднеш някоя своя мечта или постигнеш нещо си заслужава да живееш и да преминеш през всичко останало.

mincheto, ето затова говоря! Не знам, как е възможно да приемеш загубата на такъв близък човек, на най-близката приятелка на майка ми, брат й почина преди 2-3 месеца от левкемия, оставяйки две дечица на невръстна възраст да плачат до леглото му. Ето и в момента не сдържам сълзите си. Сърцето ме се къса като помисля за болните деца в африка, които са си легнали тази вечер без нищо в стомаха, спасяващи се от някой, който иска да ги убие, за хилядите хора, които са умрели днес, измъчили се до краен предел и оставащи близки хора, които старадат по тях. Мъчно ми е, че това се случва, а хората са погълнати от сивото си ежедневие - ставане, ходене на работа\училище, взимаш децата, пазаруваш, готвиш, честиш, переш и заспиваш на секундата. Ето в това се превръщаме - н едни роби. Поредица от отвратителни събитие ми се струпаха на главата, липсват ми мястото и хората, които живееха в него, всеки ден плача да тях. Това е важното - ти, семейството и близките ти да сте заедно, щастливи и здрави. Нищо друго няма значение. Благодаря ти RapExotic! Оценявам, че някой споделя мнението си. Чувствам се отритната и жалка с всеки изминаващ ден и затова не мога да преглътна някои факти от живота, които не ми дават мира.

Цитирай Първоначално написано от liliq ivanova Виж мнението
    mincheto, ето затова говоря! Не знам, как е възможно да приемеш загубата на такъв близък човек, на най-близката приятелка на майка ми, брат й почина преди 2-3 месеца от левкемия, оставяйки две дечица на невръстна възраст да плачат до леглото му. Ето и в момента не сдържам сълзите си. Сърцето ме се къса като помисля за болните деца в африка, които са си легнали тази вечер без нищо в стомаха, спасяващи се от някой, който иска да ги убие, за хилядите хора, които са умрели днес, измъчили се до краен предел и оставащи близки хора, които старадат по тях. Мъчно ми е, че това се случва, а хората са погълнати от сивото си ежедневие - ставане, ходене на работа\училище, взимаш децата, пазаруваш, готвиш, честиш, переш и заспиваш на секундата. Ето в това се превръщаме - н едни роби. Поредица от отвратителни събитие ми се струпаха на главата, липсват ми мястото и хората, които живееха в него, всеки ден плача да тях. Това е важното - ти, семейството и близките ти да сте заедно, щастливи и здрави. Нищо друго няма значение. Благодаря ти RapExotic! Оценявам, че някой споделя мнението си. Чувствам се отритната и жалка с всеки изминаващ ден и затова не мога да преглътна някои факти от живота, които не ми дават мира.

Слушай.Ще се родиш с тази представа и ще умреш с тази представа за живота,ако не я промениш САМА.ТИ си избираш как да живееш ТВОЯ живот. ТИ си избираш дали ще правиш това,което сама описа горе или ще излезеш навънм,ще си размърдаш задника и ще направиш нещо ВЕЛИКО.ТИ си избираш дали 10 години след като умреш никой няма да те помни или дори след 300 години хората ще споменават името ти,ТИ и само ТИ си избираш

Супер фен
    Илияна,приемам или не ...фактатът е такъв,той почина и ще го видя само като отида при него някой ден,сега мога да се надявам само,че там ,където е сега е щастлив и е добре.Само това искам да е добре там ,където и да е.И се надявам,че един ден като отида и аз при него,a то всички ще идем един ден там той ще ме посрещтне.

Мега фен Аватара на tori
    Дай нарежи си вените като не ти се живее и не виждаш смисъл, а?! Кво седиш и се обясняваш?!

Всеки има болно място.

Голям фен
    Живеете за да умрете, а аз и моята банда унищожаваме злите мегазорди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си