- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момичета са способни на повече лоялност, тези със самочувствие или тези без ?
Моето мнение, е че тези без са повече, защото практически ви боготворят и смятат, че не могат да имат по добро от вас, поне не й докато се подценяват. Може да се каже, че тяхната несигурност ги прави малко по благодарни, внимателни и се страхуват да не ви изгубят(преди неизбежната промяна, радвайте им се докато е време). Също това до някаква степен обяснява, защо по лошите мъже успяват да задържат момичето до себе си, просто не им пука и постоянно я държат в шах и карат жените си един вид да работят двойно за вниманието от което имат нужда(вие държите юздите, а за жените вниманието е по важно от секса много често.. Едва ли бихте могли да издържите или да се представите по добре от вибратор, освен ако не сте Казанова разбира се(Любовната игра е най важна в секса ако искате жената да се връща при вас))
Тези със самочувствие пък от друга страна много често се надценяват, получават внимание от десетки мъже/кучета в излишък и тяхната лоялност зависи от това, колко сте им полезни и колко сте незаменими (Никои не е незаменим). Често не се срамуват да флиртуват наляво надясно с които падне, дето й е привлякал погледа и честно казано вие сте гъза на шегата, когато разберете в края на краищата с колко ортаци сте я споделяли последните 2 месеца от вашата щастлива връзка![]()
В двата случая си има плюсове и минуси разбира се, като да имаш за домашен любимец или котка или куче, имат си особеностите..
Нека дискусията започне !
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 13:59
Да,глупачките,които още не са си отворили очите тичат след мъжете си...да както каза ти никой не е незаменим .Тоя си отива и другият идваНезаменими може да са само майките ни и децата ни.
Последно редактирано от mincheto : 08-31-2016 на 14:01
С или без самочувствие всичко си е до това колко държиш на човека, отнася се и за двата пола.
Ти па колко връзки си имал досега?
Точно тея с ниското самочувствие биха изневерили на момента, за да си докажат нещо на себе си, да си компенсират липсите и тЕй нататъка... не говори наизуст.
Ако държиш едно момиче постоянно в шах, едно, че може да я отблъснеш от себе си и второ тя няма да знае какво става и постепенно ще загуби лоялността си към теб.
А що се отнася за секса и вниманието, аз например съм от тези, които биха изисквали и двете от дадено момче![]()
![]()
![]()
Всичко е до човек. А и не съм съгласен с това, че лоялността на момичетата с високо самочувствие зависи от това колко партньорът им е в полза. Ако момичето/момчето до теб държи истински на връзката си то ще е лоялно винаги, независимо от това дали има ниско или високо самочувствие.
Еми за да държи момиче истински на мъж, този мъж трябва да е показал качества, които са достойни за това внимание или вероятно смяташ, че Пешо дюнерджията има шанс с Ана мис Перник ?! Ами какво ще кажат приятелите й ?!" То си е пълен резил, гледай я Ана с какъв загубеняк излиза, дай да я запознаем с някои по така" (За жените освен вниманието и репутацията е важна и често приятелките на едно момиче ако са достатъчно добри, биха я запознали с някои вървежен, това го правят, за да си спечелят точки, наречи го женски ритуал, инвестиция) После хоп Пешо си резнал вените, защото Ана минала целия футболен отбор
За жалост човешките същества, не сме толкова сложни, че нещата да работят идеално, иска се 2-ма изключителни хора, да направят изключителни жертви и да приемат един друг, което не се случва често и още по често е достойно за приказка, защото е рядкост
![]()
Не сте курви... Хора.. Хората не сме устроени да бъдем с един партньор природно... Това е наложено и единствения начин, по които може да се призове масова лоялност е ако обществото приложи натиск в/у изневерите и отхвърля тези, които си раздават оная работа като фас... Случва се двама да се срещнат тези дни и наистина да останат цял живот заедно, но е аномалия и иска жертви от двата фронта, а много малко хора са способни... Ако разчиташ на интуицията и чувствата си да определят колко дълга ще е връзката, значи рано или късно ще скъсаш ако уважаваш човека или ще изневериш и ще дърпаш от двата фронта, защото тези неща са под въздействито на подсъзнанието(жените изневеряват ,за да си осигурят по добро гнездо за евентуално семейство, мъжете изневеряват подтикнати от инстинкта да си разпространят семето възможно най далеч)
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 16:34
Последно редактирано от CrazyDream : 08-31-2016 на 16:41
Песимистите живеят по дълго всъщност, защото виждат потенциалните рискове преди да ги поемат и ги отбягват, оптимистите са по щастливи но поемат повече рискове и игнорират доста пропастиРеалистите обаче, умеят да извличат удоволствие, полза и от двата фронта, без да взимат страни или нито е светло, нито е тъмно, но аз винаги имам фенерче за всеки случай
Аз съм реалист.
Ако пренапиша твоята история и в този живот си обезобразена, но само аз те намирам за хубава и искам, ти ще ми бъдеш лоялна, защото нямаш изборКакто ако съм единственото момче в едно село от момичета, ще съм най привлекателния мъж , които са виждали и която ме спечели ще държи на мен, защото няма по добър избор, но ако изведнъж дойдат много мъже от града... Абе надявам се схвана картинката
![]()
Приказките изискват изключителни условия, за да се случат
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 16:50
зависи от човека
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Викаш хубавите за секс, пък баламите за връзка, все пак трябва да има резервна гума в багажника за онези самотни зимни дниХубавите правят това, което всеки мъж иска да прави, а баламите ядат превръзките и евентуално в края на месеца, ако се държат добре, може да им се бие една чикия, все пак ако кучето не е добре дресирано, прави бели, добрата дресировка изисква възнаграждение от време на време , пък може и на няколко номера да се научи за пред приятелите..
Мъжете с цена не си губят времето по жени, жените идват сами
Едва ли на някои му се иска съзнателно да е емоционален роб, пък хубавите са свикнали да получават това, което искат от рано и трудно може жена да ги дресира, защото винаги имат избор, то и затова често не са в дълготрайни връзки де
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 17:30
не съм чел кво сте писали
самочувствие =/= лоялност
може да се държи мега наперено, но да си е твоя, може да е смачкана социално и щом ѝ се отдаде възможност да е курва
![]()
^second that
има и един др. нюанс, че не всеки наперен има реално самочувствие, и не всеки по-свит е непременно супер неуверен.
има някви степени на компенсаторност, в крайна сметка.
като цяло, ако човек е ок със себе си и има все пак някакъв морал, не изневерява, точка.
честно казано, искам да дам пример със себе си, понеже съм нарцисист и винаги говоря "аз","аз","аз". неприятна раОта.
но като съм си привързана истински и не търся чуждо внимание и одобрение. няма как да стане. и самочувствието играе роля също. като съм била в по-комплексарски период съм била по-склонна да флиртувам за кеф, да се правя на инт. и т.н., само за да си докажа нещо на себе си, налЕ
е, тва исках да кажа