.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Виждам ,че е на линия,но не ми пише нарочно

Защо се получава така драги съфорумници , защо трябва да е толкова трудно , да решиш да си добър с някой и елементарното,което искаш да не го получаваш . Защо ми е толкова трудно да го приема (заедно сме ) , но това ме изнервя и ми трови настоението ,при вас как е? Женски игрички ли са ,какво са, наказва ли ме ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Блуднишки номера.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Човек, ще го кажа направо... Когато тя те третира хладнокръвно, бъди като алигатор, когато те третира добре, бъди и ти добър.. С доброта само не става..

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хехехехе, тя не му пишела нарочно, а той стои и чака
    да не си някъв принц, че чакаш другите

Супер фен Аватара на NissaN
    И ти не й пиши 1 седмица и бъди хлъднокръвен като нея и може би тя ще те потърси първа.

Мега фен Аватара на baby_baby
    И какво като не ти пише? Може да има работа и да няма възможност да ти пише

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    С доброта само не става..
    Е тука си много прав....повечето хора са лицемерни и гледат как да ти навредят затова нетрябва да се доверяваме напълно на никого....аз съм го казвала и пак ще го повторя..дори и на мъжа ми нямам сляпо доверие дето сме от 3-4 г заедно и живеем заедно.

защо не й пишеш ти? Сигурно тя чака теб и се изнервя по същия начин.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от drake95 Виж мнението
    Защо се получава така драги съфорумници , защо трябва да е толкова трудно , да решиш да си добър с някой и елементарното,което искаш да не го получаваш . Защо ми е толкова трудно да го приема (заедно сме ) , но това ме изнервя и ми трови настоението ,при вас как е? Женски игрички ли са ,какво са, наказва ли ме ?
    Тя само си играе с теб! Единственото за което и служиш е да и помпаш самочувствието като вижда че я търсиш! Спри да се занимаваш с нея (приятелски съвет)!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    едно време хората си пишеха писма и получаваха отговор след месеци че и години

тая била на линия

от тия технологии се затъпява само

преди пиехме кафето заедно не сами пред компа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    от тия технологии се затъпява само
    Харка, трябва да спреш интернета, щом така ти действа ! Само се боя да не е твърде късно !

писах нна една и тя отговаря здрасти после какво прави я питам не отговаря как е пак не отговаря след това я питам какви са и хобитата отговаря зависи питам я от какво тя казва не знам утре ще ти пиша не ми писа аз и писах хеи тя отговори после я питам какво обича да прави през свободното си време тя каза да чете питам я какво не отговаря после и написах един виц отговори и после я питах какви филми гледа тя отговаря защо как мислите.

Цитирай Първоначално написано от Unfathomable Виж мнението
    защо не й пишеш ти? Сигурно тя чака теб и се изнервя по същия начин.
    Той може да и пише и тя д се праВи на интереСн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си