- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте мнение.
Здравейте! Ще се опитам да бъда по-кратък ,че да не ви затормозявам с дълги текстове. Вчера след дискотека с един приятел,добре пийнали решихме да отидем на курви. Намерихме си от един сайт,обадихме се и отидохме. Момичето което беше за мен беше много красиво и сексапилно и като започнахме да действаме се изкуших да я лижа. Лизах й п*тката и дупето. Та въпросът ми е..Възможно ли е да съм лепнал нещо и ако да,какво? Момичето беше младо и много държащо на хигиената. Ще се радвам да споделите мнението си,и се извинявам ако някъде съм бил вулгарен.
Аз съм момче на 18г.
Може ли да пратиш линк от обявата и да я вида че как я хвалиш.А до твоя проблем щом държи на хигиена нема страшно.Ама само я лиза ли.
Не само , но повече от половината от времето я лизах. Иначе за обявата трябва да питам момчето което беше с мен и ще ти дам линк.
Може ли да пратиш и един линк насам? Някои не дават да ги лижат, тази щом е давала е добре!![]()
100 е за 30 минути.
Съмнявам се, тези момичета обикновено имат по-добра хигиена от останалите и мисля, че и редовно ходят на гинеколог, така че няма от какво да се притесняваш, а пък ако има някаква болест би могла да се предаде по кръвен път примерно, ако имаш някаква раничка на устата, иначе се съмнявам, не съм все пак лекар, ама това е моето мнение!![]()
3ависи на какъв тип труженичка си бил ........![]()
Ок .Аз вчера свраших работа за без пари ама тая щом е за 100 кинта няма от ко да се плашиш