- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога чудили ли сте се, защо някои жени се държат като кучки дори и след комплимент?
Нямам намерение да се хабя срещу една стена. Много неграмотна стена. Теб кой те излъга, че пишеш нещо различно от небивалици, основани на чути-недочути клишенца и липса на всякакъв реален опит? Залягай над букварчето.
Тц тц тц еее и аз се постарах да ти привлека вниманието с лошия си правопис и написаната на елементарен разбираем език тема... Очаквах поне аргумент от теб, като смяташ, че са небивалици.. За жалост нейно височество Ива, отново няма да ни благослови с мъдрите си мисли... Всъщност... Недей става учителка по български... Не ни трябва 2-ри Хитлер...
няма да обясня, точка
въй. кърпичка ти хващам докато я хвърляш, избърсвайки си носа.
Това нещо - любезно, звучи още по-самовлюбено. Представям си те с рокличката, очелата, питиенцето, чадърчето, така хубаво, любезничко, с токченца, как казваш - извинйиете, и обръщаш главичка
:Д
шегичка, де.
Вместо да давате комплименти наляво надясно, се дръжте сякаш жената не съществува и не ви интересува, звучи клиширано, но в крайна сметка първата реакция на един подвластен мъж плужек е веднага да се лепне като кърлеж на жената, с надеждата, че ще стане нещо, пък жената ще се чуди: "Защо бе почти всички червей са под малкия ми пръст, пък оня там даже и не ме отразява" и така с бездействие и дисциплина, можете да се издигнете в стая пълна с мъже(работи най добре в университети, училища и работното място, защото хората там трябва да поддържат някакъв елементарен контакт едни с други)
Комплимента е жест и проява на добро поведение , доброто поведение, когато е в излишък е признак за слабост в очите на една жена (подсъзнателно), тоест когато момичето получава нещо в излишък, то не е толкова ценно за нея и мъжа, които го проявява автоматично губи точки в очите й... Елементарно нали ? Проявата на жест е във ваша полза само, когато сте в позиция на власт или ако социалната обстановка го изисква като етикет ! (комплименти 101 за идиоти)