- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога чудили ли сте се, защо някои жени се държат като кучки дори и след комплимент?
По старите жени се успокояват и са по склонни да дават, защото осъзнават, че онази власт на младостта, която са имали изчезва и трябва да постигнат целите си сега или никогаИменно затова искат да намерят мъж, които е способен да се грижи за тях възможно най добре, също носят цял живот багаж зад себе си от разочарования, а както знам структурата на женския мозък позволява по добра памет, което значи, че жените са обречени да преживяват горчивината за доста по дълго, а един от начините, от които се освобождават от нея е като я изсипят на някои свой близък особено мъжа
Между другото секса почти изчезва в момента, в които жената осъзнае, че се е устройла и е превзела мъжа до себе си емоционално
Богат, успешен мъж изтривалка е човек, които се е възгордял дотолкова, че не осъзнава, колко крехък е ледения връх на неговата планина, които се топи под пръстите на дявола, неговата жена и нейния любовник с по голям пенис.
Успеха и богатството правят човек дори по голяма мишена за измамата, манипулациите, лъжите и фалшивите хора, затова преди да се постигне такъв успех, човек трябва да е господар над себе си и да осъзнае механизмите на живота, възможно най скоро![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 14:11
За да нямаш такива проблеми, не прави комплименти, по-добре ги благослови на бързо и продължавай напред.
Maleficus, виждам, че нещата на теория са ти кристално ясни. Я сподели как е в практиката, сигурно имаш огромен успех с жените при такава теоретична подготовка.
Welcome to the Jungle...
Не знам какви са ти интересите, но начинът на мислене "жените са такива, жените са онакива" говори за неуспешни отношения с нежния пол. Почти съм сигурен, че си преживял повечето от случките, които описваш в началото на темите си и си бил потърпевш от женските капризи/лоши настроения/проклетия.
Вместо да философстваш и "да им търсиш цаката", си движи своите неща и рано или късно ще срещнеш подходящата. Всичко друго са празни приказки и изгубено време.
Welcome to the Jungle...
Ако нямах разочарования, щях да си мисля, че всеки път когато отида до тоалетната за номер 2, се ражда ангел в раяМоже да се каже, че част от това да бъдеш успешен с момичетата е да приемеш провала като нещо тривиално, а разочарованието, като очаквано последствие
Също съм човешко същество и съм податлив на емоции, но тези теми са с цел дискусия, тоест се надявам моята личност да не се слага в картинката и да се обсъжда написаното.. Истинския мъж е не този, които прави всичко възможно, като наркоман да получи своята доза секс, а този, които работи над себе си, заради себе си и употребява женските удоволствия разумно, както човек пиещ кафе
(забавно, но ефекта от секса е доста близък до ефекта от кокаин, но със сигурност последствията от второто е да станеш като зомби в дълъг план, а първото зомби в кратък(смисъл хората са по склонни да правят хубави неща за теб след оргазъм)
)
Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 14:54
Хубаво е посланията ти да са винаги елементарни, така хората ще те разбират винаги, но за жалост ще губят и интерес почти веднага, но погледни го от добрата страна, така поне пестиш калории от писане и прекомерно мислене. Освен това си полезен за обществото, представи си колко хора си отдъхват и лягат спокойни, когато виждат, че има хора, които мислят по малко от тях в този свят, конкуренцията е лошо нещо![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 16:27
сигурен съм, че ти за разлика от мен, задържаш интереса на хората дълго време, и определено си пример за някой, който мисли много. ето част от прозренията ти, вероятно си записал философия:
"Трябва да разберете, че жените слагат всички в живота си под някакъв приоритети йерархия"
"Ако сте привлекателни или заможни или можещи и стабилни, ще забележите, че много жени са склонни да ви забележат"
"Това е реалността момчета ако сте негодни в очите на едно момиче, не очаквайте да се държи добре към вас"
и останалото няква whiny плява. ебати голословието, момче.
общо взето, както обикновено дължината на поста е обратно пропорционална на съдържанието. не се напъвай, пиши ме там в "статистиката" и толкоз. явно е, че си твърде обикновен да правиш друго освен да мълчиш.
Именно! Ето какво правят случайните досадници по улицата:
Това че досаждат на напълно непознати, значи точно това!
Доста пишеш, малко казваш. Постарай се да пишеш кратко, ясно и право в целта! Като мен
!
Гледаш прекалено повърхностно. Светът не е само думи, или математика. Светът е колкото голям, толкова и малък. И ако някой до вчерашнен памперс си мисли, че знае точните отговори за сътворението, то значи има още много да катери.
Та. Двама човека, или две създания, обменят ли енергия, обменят.
Когато засадиш едно растение, когато го отгледаш с твоите ръце, ти му предаваш енергия. Енергия от съзнание. Енергия от космоса. Енергия от всичко.
Когато бях малък, често препикавах фикуса и той вирееше дори по силно и затова смятам, че можеш да предадеш енергия на едно растение и по други начини ! Също да предупредя дамите, че пия много кафе и някоя може да припадне от предозиране с енергия, заради кофеина. Предавайте енергия разумно деца ! Иначе искам от това, което ти пушиш, моето не е достатъчно силно вече... (знам какви растения засаждаш !)
Последно редактирано от Maleficus : 08-29-2016 на 23:05
Има древни учения , но вие си мислите, че всичко е това, което може да пипнете и видите по телевизията. Между другото вие виждате едно, но цветовете са различни. А аз сея домати.