.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    А когато жена отрязва мъж, защото е прекалено грозен външно (повечето случай)? Дали е оценила, дали е красив вътрешно, а скъпа Електра ? Как да направиш комплимент на вътрешната красота на една жена, като не я виждаш от пръв поглед, а късата пола, хубавите крака и декулте тип завиждайте ми ?!
    И аз к'во да направя, че някаква random жена е отрязала някакъв random тип, аз ли отговарям за действията на всички 3 694 661 657 жени по света? И впрочем никой не е длъжен да ти отговаря, когато им досаждаш на улицата, хубаво е да го имаш предвид. Никой не е длъжен да опознава някакъв досадник с чувство на entitlement до тавана, както беше споменал някой по-горе. Тоя номер с комплиментите пробвай да го направиш на мъж и не само, че ще те отреже и ще ти нарани егото, ами има и много реална възможност да ти нарани и нещо друго, така че време е да спреш да хленчиш. Поел си риска да бъдеш жестоко отрязан, като си заговорил някакви хора. Риск печели, риск губи, end of the story.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    И аз к'во да направя, че някаква random жена е отрязала някакъв random тип, аз ли отговарям за действията на всички 3 694 661 657 жени по света? И впрочем никой не е длъжен да ти отговаря, когато им досаждаш на улицата, хубаво е да го имаш предвид. Никой не е длъжен да опознава някакъв досадник с чувство на entitlement до тавана, както беше споменал някой по-горе. Тоя номер с комплиментите пробвай да го направиш на мъж и не само, че ще те отреже и ще ти нарани егото, ами има и много реална възможност да ти нарани и нещо друго
    Представи си, че не съм човек, а изкуствен интелект и спри да интерпретираш нещата, все едно се отнасят за мен(знам, че е трудно за теб).. Тука целта е да покажа, колко излишно е да правиш комплименти И не не е рандом а доста често срещано явление, даже масово

Представи си, че не съм човек, а изкуствен интелект и спри да интерпретираш нещата, все едно се отнасят за мен(знам, че е трудно за теб).. Тука целта е да покажа, колко излишно е да правиш комплименти И не не е рандом а доста често срещано явление, даже масово
    Говорим хипотетично тук, генийче, не че не съм убедена, че не се отнасят за теб, но от мен да мине, kekekeke. Излишно е да правиш комплименти само когато имаш някакви користни цели, защото колкото и човекът отсреща да ти се струва по-необразован от средностатистически китайски селянин от 14. в., истината е, че всички хора разпознават някои модели в поведението на чисто психологическо ниво и им е напълно ясно, че твоят комплимент е всъщност отражение на чувството ти за entitlement и че комплиментът ти не е безплатен, а очакваш някакво внимание и време в негова отплата, което го обезсмисля напълно като акт на своеобразно великодушие, got it?

p.s. докато виждаш хората като нещо механично, като парче месо и някакви кости, няма как да осъществиш емпатия с някое момиче, освен ако и тя не е част от спиритуалното простолюдие, само можеш да се преструваш, но преструването показва, че не си в хармония със себе си
    Последно редактирано от Electrа : 08-23-2016 на 17:31

Тука целта е да покажа, колко излишно е да правиш комплименти
    Е тъй кажи де.
    Иначе мисля, че и ти и Electra сте прави, макар и не на 100%.
    Общо взето, съветът ми е да не издигате жените на пиадестал, уважавайте ги, но не ги третирайте като богини .

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Е тъй кажи де.
    Иначе мисля, че и ти и Electra сте прави, макар и не на 100%.
    Общо взето, съветът ми е да не издигате жените на пиадестал, уважавайте ги, но не ги третирайте като богини .
    Всички теми на Maleficus са в тази сфера, вече започвам да подозирам, че някой му плаща за тях

Всички теми на Maleficus са в тази сфера, вече започвам да подозирам, че някой му плаща за тях
    Шшшш, твоя дял ще го получиш след полунощ !

Шшшш, твоя дял ще го получиш след полунощ !
    на мен не ми плащат за да пиша

на мен не ми плащат за да пиша
    Глупости, естествено, че не ! Писането е мръсна работа, която не подхожда на дама с твойте таланти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си