- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някога чудили ли сте се, защо някои жени се държат като кучки дори и след комплимент?
И аз к'во да направя, че някаква random жена е отрязала някакъв random тип, аз ли отговарям за действията на всички 3 694 661 657 жени по света? И впрочем никой не е длъжен да ти отговаря, когато им досаждаш на улицата, хубаво е да го имаш предвид. Никой не е длъжен да опознава някакъв досадник с чувство на entitlement до тавана, както беше споменал някой по-горе. Тоя номер с комплиментите пробвай да го направиш на мъж и не само, че ще те отреже и ще ти нарани егото, ами има и много реална възможност да ти нарани и нещо друго, така че време е да спреш да хленчиш. Поел си риска да бъдеш жестоко отрязан, като си заговорил някакви хора. Риск печели, риск губи, end of the story.
Говорим хипотетично тук, генийче, не че не съм убедена, че не се отнасят за теб, но от мен да мине, kekekeke. Излишно е да правиш комплименти само когато имаш някакви користни цели, защото колкото и човекът отсреща да ти се струва по-необразован от средностатистически китайски селянин от 14. в., истината е, че всички хора разпознават някои модели в поведението на чисто психологическо ниво и им е напълно ясно, че твоят комплимент е всъщност отражение на чувството ти за entitlement и че комплиментът ти не е безплатен, а очакваш някакво внимание и време в негова отплата, което го обезсмисля напълно като акт на своеобразно великодушие, got it?
p.s. докато виждаш хората като нещо механично, като парче месо и някакви кости, няма как да осъществиш емпатия с някое момиче, освен ако и тя не е част от спиритуалното простолюдие, само можеш да се преструваш, но преструването показва, че не си в хармония със себе си
Последно редактирано от Electrа : 08-23-2016 на 17:31