.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Леле.
    Поне тая помия, която се пуска от време на време, мъжки еквивалент на космополитън, да минава няква редакция. Правопис тип "прогимназия".
    Стига мрънка ! Ако имаше по малко мрънкачи и повече учителки по български, нямаше да коментираш това на всяка тема, в която не можеш да допринесеш с нещо умно

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Стига мрънка ! Ако имаше по малко мрънкачи и повече учителки по български, нямаше да коментираш това на всяка тема, в която не можеш да допринесеш с нещо умно
    Аз пък мисля че Ivaaa само се самоиронизираше.
    Ако не се лъжа, тя беше тази, която получи бан за цяла седмица (и то не веднъж май), защото пишеше на latinica

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Аз пък мисля че Ivaaa само се самоиронизираше.
    Ако не се лъжа, тя беше тази, която получи бан за цяла седмица (и то не веднъж май), защото пишеше на latinica
    Тоз пък
    Латиницата ми е по-грамотна от двама ви взети заедно. Явно не е ясно. Пиша така, когато не уважавам събеседника или просто ме мързи на kirilitza.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Тоз пък
    Латиницата ми е по-грамотна от двама ви взети заедно. Явно не е ясно. Пиша така, когато не уважавам събеседника или просто ме мързи на kirilitza.
    Харесвам това, което прави в момента Ива ! Тя е много добър пример, как нападат един аргумент много от жените, които не могат да го оборят със свой.. Те не търсят слабости в аргумента(особено ако е стабилен и добре обмислен), те търсят слабости в човека, които го пише (първото нещо, което правят е да намерят как да нападнат самия човек и да направят аргумента му по слаб, като разсеят вниманието на публиката)
    Последно редактирано от Maleficus : 08-24-2016 на 15:19

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Харесвам това, което прави в момента Ива ! Тя е много добър пример, как нападат един аргумент много от жените, които не могат да го оборят със свой.. Те не търсят слабости в аргумента(особено ако е стабилен и добре обмислен), те търсят слабости в човека, които го пише (първото нещо, което правят е да намерят как да нападнат самия човек и да направят аргумента му по слаб, като разсеят вниманието на публиката)
    Maleficus, ти това го беше отразил още в началото на темата:
    ''Дамите, които искат да спорят да се чувстват двойно поканени, а тези които решат да нападат мен, а не темата печелят бонус точка за некомпетентност, защото падат в клишето и показват очаквано и скучно поведение ''

Колко са предсказуеми само жените !

Тоз пък
    Huu togas. Murzelana takava.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си