.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тори, бе.
    окей, и мен са ме заговаряли доста момченца, но или съм била във връзка, или не съм била в настроение за такива неща /асексуалност на макс/ + това съм и бъзлива. не съм толкова мнителна, че да си мисля, че всеки един, позволил си да заговори непозната /мен/, е непременно загубеняк, на който не му връзват, щото не дават вид на такива. пък и колко пъти съм се наслаждавала самата аз на естетическата красота на разни рандъми. за мен осмелилите се са една глътка свеж въздух в скапаното сиво ежедневие, които ме карат да се усмихвам. нека има повече такива хд

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Спирали са ме на улицата толкова пъти, че да знам, че просто си чешат езика и го казват на всяка срещната, щот са пияни и/или им са ибйе. Защо да обръщам внимание?

А и щом си дотолкова пропаднал, че да спираш жени на улицата, значи не ти е мястото с мен.

Прави си изводите колко струва някой пиян/напушен загорелтак, който сефте вижда жена за момичето, което си спрял.
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    На мен допустимо ми е да се заговоря с продавача/ката в кварталния магазин, оттам насетне всеки дръзнал да се заговори с мен без да ми е познат, да ми подава флаерче, да пита за посока/място и да иска помощ в критичен момент, се третира като потенциално опасен.
    А още по-крийпи е някой да те е засякъл някъде на живо и да ти набара фейсбука, за да ти досажда.
    Тори е права, както обикновено !
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    тори, бе.
    окей, и мен са ме заговаряли доста момченца, ...не съм толкова мнителна, че да си мисля, че всеки един, позволил си да заговори непозната /мен/, е непременно загубеняк, на който не му връзват, щото не дават вид на такива.
    Защото толкова ти е умственият капацитет мила !
    А ти се кефиш на случайните злетаци, които ти досаждат на улицата, защото явно ти липсва внимание в личен план .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си