Здравейте на всички. Аз съм момиче на 18, имам проблем за който искам да ви споделя. Преди една година тръгнах с едно момче с година по - голям от мен. Бяхме заедно 7 месеца и в началото на лятото се разделихме - заради мен защото допусках много грешки, а най - лошо е че ги повторих много пъти. Накрая на него му писна и ме заряза. Нормално е разбирам го, само дето аз осъзнах, че го обичам повече от всичко на света. Осъзнах каква глупачка съм била да се държа толкова гадно с него. И все пак той се опита да забрави и започнахме отново да се чуваме, виждаме и т.н. Сега аз се опитвам да се променя, да го накарам отново да ми вярва. Уморих се от това да правя едни и същи глупости искам да съм си с едно момче и точно това момче не някой друг не някой случаен. Той обаче казва, че има гласче в главата, което винаги ще му напомня за миналото. Винаги ще се съмнява и няма да ми има пълно доверие. Искам това да го променя ... как? как? как? как? Как да стане това ? Не мога да го чакам цяла вечност, за да ми повярва и да разбере, че съм разбрала грешката си и съм се променила. Дайте ми някакъв съвет. Знам че съм виновна но .. Обичам го, не мога без него !