- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се справяте с липсата на полов живот???
аз съм добре, червенокоске
чакам да пораснеш още малко
Хора Имам и аз един подобен въпрос към тая тема... Искам да вече да спра да го лъскамНякакви мнения
![]()
Като остарееш и умреш ще спреш да лъскаш. Това спиране няма, дори да имаш жена в къщи.
Аз се сетих за един доста добър начин да намалим мислите за секс! Просто си насочвате енергията в нещо друго, почвате да бачкате някаква работа по много, да карате колело, да бягате, да изразходвате енергия, да сте толкова изморени, че даже и да не ви се иска да лъскате, ходене на фитнес, плуване! Заемате си мислите с други неща, гледане на филми, четене на книги и други, аз поне смятам, че това е един доста добър начин да избягаме от този проблем!![]()
![]()
![]()
хаха това ли ти е начина да не мислиш за секс? не трябва да плуваш или каквото и да е било просто излизай навън не си стой във вас иначе ще се омажеш ще се впуснеш във фантазите си, това че си уморен не означава, че няма да ти се прави нали работя и понякога ми се прави има седмици седя загорял. Играйте PC игри и няма да мислите за секс или гл филм не е нужно да бягаш от софия до варна за да не ти се прави секс, ай дори да го направиш когато видиш пилетата там ще ти дойде адреналина![]()
![]()
След като никоя не ти пуска е нормално да намериш начин как да не мислиш за секс в противен случай може да се побъркаш!![]()
Последно редактирано от Грозния : 09-23-2016 на 20:22
Нанеси си контузия и отиди на санаториум, там ще си отебеш ;д. Препоръчвам Павел Баня, ако харесваш анален секс, щото там са основно кадъни ;д.