- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се справяте с липсата на полов живот???
Искам да ви попитам как да се справим с липсата на полов живот или иначе казано с неправенето на секс! И това полезно ли е за организма като не правим изобщо секс?![]()
Имам си ей тоя подарък от мъжът ми от Барселонаhttp://prikachi.com/images.php?images/628/8892628a.jpg ...
![]()
отварячка за бира.....![]()
Тва сладура и грозния са били секс терминатори в миналия живот
sladur, пак ли пусна тема....
Мастурбиране, чикии, лъскане, злобарки и т.н.Аз го правя всеки ден
, защото иначе не издържам
. Нормално е за човек, който няма жена до себе си.
Вредно е! Ако не се прави секс, трябва да се мастурбира, поне от време на време. Аз го правя колкото ми е кеф. Тялото не прави разлика дали свършваш от чикия или секс. Това помага за поддържането на хормоналния баланс и нормалната функция на половата система (не само при мъжете, но и при жените).
Прав си - както казах във физическо отношение няма разлика, но от психологическа гледна точка не е същото. Истинският секс те кара да се чувстваш пълноценен, че можеш, че си харесван от някоя и отттам се качва и самочувствието.
Не може цял живот да се кара само на чикии, защото това е доста подтискащо за психиката и намалява удовлетвореността от живота като цяло.
А ти за какво мислиш!? Не се прави, 100 на 100 и ти биеш всеки ден
!
Почти същото казах и аз!
Според мен празнотата е заради липса на секс, партньор съм имал и някакси не ме кефи и не е за мен! Ами всеки мисли за това, което му липсва след като не го правя изобщо е логично и естествено да мисля за секс, ако си правех редовно можеше и да не го споменавам и едва ли щях да мисля все за него!![]()
Ноу. Ти каза, че тря си с жена, за да се чувдъваш желан, чисто физически, от секса. Аз казвам , че е добре да имаш партньор за повече.
Не разбирам защо постоянно всички момичета ме вкарват във френд зоната, ами ако Ева беше вкарала Адам във френд зоната ние къде ли щяхме да сме сега?![]()
Като всяко нормално момче. С чекии. Не знам дали е вредно или полезно. Правя каквото ми е кеф.
до кога ще пускаш едни и същи теми бе тъпанар
справи се някак си и престани да се оплакваш
путка, цяла година реве, все едно има отговор на това
представи си че си корабокруширал на самотен остров дори и без животни (нема да можеш да ебеш и непълнолетни маймунки или кози един вид )
изхранваш се само с риба птички и плодове и така 20 години
т.е. няма какаво да направиш
ти си абсолютно забил, мога да те определя като тъп човек
забиваш и най-жалкото е че се оплакваш като малко момиченце и то за такова нещо, покъртително е
даже си те представям как плачкаш на рамото на мама
то разбирам да се оплачеш веднъж, няколко пъти, или дори да е периодично като в същото време си прекарваш по някакъв начин времето между мрънкането ти
ма то не
тема след тема, едно и също, едни и същи въпроси, едно и също реване
И то за ккаво? "Ми защо не еба? Искам пък!" путьо
ами може би един от необходимите базови фактори или съвкупност от тях ти куца
Явно нещо ми липсва, което аз не знам та за това не привличам момичетата има нещо, което явно го нямам, ама само че нямам как да го забележа кое е!
Не се справяме. Просто се стягаш и си намираш приятелка, елементарно е.