- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се справяте с липсата на полов живот???
Искам да ви попитам как да се справим с липсата на полов живот или иначе казано с неправенето на секс! И това полезно ли е за организма като не правим изобщо секс?![]()
Тва сладура и грозния са били секс терминатори в миналия живот
sladur, пак ли пусна тема....
Мастурбиране, чикии, лъскане, злобарки и т.н.Аз го правя всеки ден
, защото иначе не издържам
. Нормално е за човек, който няма жена до себе си.
Вредно е! Ако не се прави секс, трябва да се мастурбира, поне от време на време. Аз го правя колкото ми е кеф. Тялото не прави разлика дали свършваш от чикия или секс. Това помага за поддържането на хормоналния баланс и нормалната функция на половата система (не само при мъжете, но и при жените).
Прав си - както казах във физическо отношение няма разлика, но от психологическа гледна точка не е същото. Истинският секс те кара да се чувстваш пълноценен, че можеш, че си харесван от някоя и отттам се качва и самочувствието.
Не може цял живот да се кара само на чикии, защото това е доста подтискащо за психиката и намалява удовлетвореността от живота като цяло.
А ти за какво мислиш!? Не се прави, 100 на 100 и ти биеш всеки ден
!
Почти същото казах и аз!
Ноу. Ти каза, че тря си с жена, за да се чувдъваш желан, чисто физически, от секса. Аз казвам , че е добре да имаш партньор за повече.
Според мен празнотата е заради липса на секс, партньор съм имал и някакси не ме кефи и не е за мен! Ами всеки мисли за това, което му липсва след като не го правя изобщо е логично и естествено да мисля за секс, ако си правех редовно можеше и да не го споменавам и едва ли щях да мисля все за него!![]()
Не разбирам защо постоянно всички момичета ме вкарват във френд зоната, ами ако Ева беше вкарала Адам във френд зоната ние къде ли щяхме да сме сега?![]()
Като всяко нормално момче. С чекии. Не знам дали е вредно или полезно. Правя каквото ми е кеф.
до кога ще пускаш едни и същи теми бе тъпанар
справи се някак си и престани да се оплакваш
путка, цяла година реве, все едно има отговор на това
представи си че си корабокруширал на самотен остров дори и без животни (нема да можеш да ебеш и непълнолетни маймунки или кози един вид )
изхранваш се само с риба птички и плодове и така 20 години
т.е. няма какаво да направиш