Не се справяме. Просто се стягаш и си намираш приятелка, елементарно е.
Първоначално написано от Бял бродник Не се справяме. Просто се стягаш и си намираш приятелка, елементарно е. Как да стане като никоя не вижда привличане от моя страна, а ме приема само за приятел, с който да си говори и да разтяга локуми???
Първоначално написано от sladura89 Как да стане като никоя не вижда привличане от моя страна, а ме приема само за приятел, с който да си говори и да разтяга локуми??? Е, не те познавам, така че не мога да ти кажа как да стане. Ти сам трябва да разбереш къде е проблема.
Първоначално написано от sladura89 Как да стане като никоя не вижда привличане от моя страна, а ме приема само за приятел, с който да си говори и да разтяга локуми??? Не усети ли че тоя те тролва? Първоначално написано от mincheto Имам си ей тоя подарък от мъжът ми от Барселона http://prikachi.com/images.php?images/628/8892628a.jpg ... отварячка за бира..... Пълна простотия! Интересно ми е за колко различни неща я използваш ?
Първоначално написано от Грозния Не усети ли че тоя те тролва? Съжалявам те, че не можеш да разбереш кога някой тролва и кога не.
Правила