.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Приятелката ми не иска анален секс

Приятелката ми не иска да правим анален секс,казва че и било гнусно,така ли е наистина или се прави?
    Дайте съвет какво да направя,как да я предразположа за това..

Супер фен Аватара на sladura89
    Щом ѝ е гнусно няма как да я предразположиш! Тебе, ако не те кефи да те ръчкат отзад би ли позволил на някой да го направи? Дай я насам мен също не ме кефи аналния и ми се струва гнусно!

Само не разбрах защо да ти я дам,има много други,които не харесвст аналния,ориентирай се някъде на към тях..

Мега фен Аватара на Rabalka
    еми штото може да е правила преди и да не и е харесало или да е станал гаф и за тва ся да се дарпа

Ок,мерси..

Цитирай Първоначално написано от Stefanaki82 Виж мнението
    Само не разбрах защо да ти я дам,има много други,които не харесвст аналния,ориентирай се някъде на към тях..
    Къде ги е аз не виждам даже и такива, които да искат секс! Или да са необвързани и да искат!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Къде ги е аз не виждам даже и такива, които да искат секс! Или да са необвързани и да искат!
    Е ти къде гледаш? Аз виждам, но си избирам. Макар, че понякога човек от много избиране остава все сам...

Цитирай Първоначално написано от mikity_sladky Виж мнението
    Е ти къде гледаш? Аз виждам, но си избирам. Макар, че понякога човек от много избиране остава все сам...
    Хехе де и аз да имах право на избор при мене баце няма никой!

Хехе де и аз да имах право на избор при мене баце няма никой!
    Не те познавам, но явно прекарваш голяма част от живота си пред компа. Вземи излез малко с приятели насам-натам. Завърти се малко. С писане във форуми няма да стане. Става само ако си с хора и не си толкова придирчив. Има шанс братле, спокойно
    Последно редактирано от mikity_sladky : 08-26-2016 на 06:45

Не те познавам, но явно прекарваш голяма част от живота си пред компа. Вземи излез малко с приятели насам-натам. Завърти се малко. С писане във форуми няма да стане. Става само ако си с хора и не си толкова придирчив. Има шанс братле, спокойно
    Както и преди писах запознавам се с доста хора и завързвам доста приятелства и с момчета и с момичета и даже май повече с момичета, проблема е, че постоянно влизам във френд зоната и явно не привличам с нещо въпросните момичета!

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Еми ако и е кофти не я насилвай. Може да опиташ докато е възбудена по време на вагиналния да пробваш с пръстчето в дупето и ако не се дръпне...И аз мислех, че е кофти в дупето, но мисля друго вече и засега правя само анален все още. Но то си е и до човека де.

Не я насилвай, ще бъде грешка. Хората са различни. На мен мъж ми е казвал, че се гнуси дори от самата мисъл за анален секс. И не правихме. Не го и молих, де. То става тъпо, жена да настоява ...

Супер фен Аватара на Pug_306
    За първи път чувам мъж да отказва анален секс ....

Да, и за мен беше изненада. Още повече, че беше готин пич. Да не ти казвам колко неловко се почувствах. Не се видяхме повече, то е ясно.

Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Еми ако и е кофти не я насилвай. Може да опиташ докато е възбудена по време на вагиналния да пробваш с пръстчето в дупето и ако не се дръпне...И аз мислех, че е кофти в дупето, но мисля друго вече и засега правя само анален все още. Но то си е и до човека де.
    Извинявай, нямаш ли проблем с гаджето си, че го правиш само или често в дупето? Защото аз съм имала подобна връзка и не след дълго той започна да ме разпитва дали само с него съм правила анален, с други мъже правила ли съм го, свършвали ли са ми отзад и други такива. Не знам какви мухи му влязаха в главата, но започна да иска всяка вечер да правим анален. Дори да свършва по два пъти един след друг. Естествено, започна да не успява да го вдигне, това го изнерви, стана груб. Започна да ме обижда и един следобед си намери багажа пред входната врата и само си взех ключа. И познай, .. разплака се като дете, извинява ми се, но до там беше.
    Последно редактирано от lili-ton : 08-30-2016 на 11:01

Цитирай Първоначално написано от Stefanaki82 Виж мнението
    Приятелката ми не иска да правим анален секс,казва че и било гнусно,така ли е наистина или се прави?
    Дайте съвет какво да направя,как да я предразположа за това..
    Кажи и, че ако я заболи или и стане кофти спирате.

Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Извинявай, нямаш ли проблем с гаджето си, че го правиш само или често в дупето? Защото аз съм имала подобна връзка и не след дълго той започна да ме разпитва дали само с него съм правила анален, с други мъже правила ли съм го, свършвали ли са ми отзад и други такива. Не знам какви мухи му влязаха в главата, но започна да иска всяка вечер да правим анален. Дори да свършва по два пъти един след друг. Естествено, започна да не успява да го вдигне, това го изнерви, стана груб. Започна да ме обижда и един следобед си намери багажа пред входната врата и само си взех ключа. И познай, .. разплака се като дете, извинява ми се, но до там беше.
    А защо трябва да има проблем с гаджето си, че прави само анален секс? Те 90% от момчетата са луди фенове на аналния секс.

Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    То тоя е бил много зле ... Признавам го ! Че като не може 2 пъти за какво си дава толкова кураж
    Последно редактирано от Pug_306 : 08-30-2016 на 11:27

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Е пък и мен не ме кефи, така че е много вероятно и аз да бих отказал зависи!

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Ако ме познаваше щеше да го чуеш за втори!

Има и такива мъже, макар и малко. Само веднаж ми се случи на мен. С един с който веднаж правих анален. На следващия ден пием кафе и той ми се оплаква, че му се цепнала кожичката на члена и много го боляло. И на няколко пъти съм си била стягала ануса и също го заболяло. Та ако може повече да не правим анален. Нали се сещате, че повече не му се обадих. Баси идиота!

Ти май си го търсиш този аналния ?

Е пък и мен не ме кефи, така че е много вероятно и аз да бих отказал зависи!
    Ще те кефи ако имаш възможност да го правиш. Може би, първия или втория път не, но после Дааааа....(съжалявам ако си го пробвал вече и затова не искаш, но тогава съвета ми е пак пробвай!)

Ще те кефи ако имаш възможност да го правиш. Може би, първия или втория път не, но после Дааааа....(съжалявам ако си го пробвал вече и затова не искаш, но тогава съвета ми е пак пробвай!)
    Принципно не съм пробвал, но самата мисъл ми се струва гадна и не ме кефи нещо, предпочитам си нормален във вагината и това е! Не разбирам и другите какво точно ги кефи в каналния, пардом аналния, ама те си знаят!

Цитирай Първоначално написано от reni12 Виж мнението
    Има и такива мъже, макар и малко. Само веднаж ми се случи на мен. С един с който веднаж правих анален. На следващия ден пием кафе и той ми се оплаква, че му се цепнала кожичката на члена и много го боляло. И на няколко пъти съм си била стягала ануса и също го заболяло. Та ако може повече да не правим анален. Нали се сещате, че повече не му се обадих. Баси идиота!
    Да, но ако на теб ти се беше цепнало нещо и те болеше тогава нямаше да си идиотка, ами щяха да ти влезнат веднага в положение понеже си момиче! Ако е момче кучета го яли нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си