Първоначално написано от YoungBloodZ предателка! какво съм направила сега?
Knock knock!
it's lock
Why?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava it's lock *ed.
https://www.youtube.com/watch?v=iTAvtr8LdKU поздрав и дърпам ;d
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Why? bicouse indistict is in the bathroom
Първоначално написано от golemiq_korab_minava bicouse indistict is in the bathroom
Първоначално написано от golemiq_korab_minava bicouse indistict is in the bathroom Индистичето*.
Кой си ти бе, приятел?
Първоначално написано от Indistinct Кой си ти бе, приятел? Аз съм готвачът на амфетамини. По-известен съм с името Уолтър Уайт. Ами ти коя си бе, приятелко?
За обикновен готвач ставаш ли ?
Първоначално написано от Indistinct За обикновен готвач ставаш ли ? Може някой път да ти направя весели кексчета, пък ти ще прецениш.
охо... solo_ пак си пише сам
Първоначално написано от smilegirl12 какво съм направила сега? Още ли си тук? Бръже в темата на Литъл Дуд. Първоначално написано от YoungBloodZ охо... solo_ пак си пише сам
dechko
Първоначално написано от deitona22 Още ли си тук? Бръже в темата на Литъл Дуд. хе хе много забавен си станал да не си ял от веселите кексчета на TheOneWhoKnocks?
Първоначално написано от smilegirl12 хе хе много забавен си станал да не си ял от веселите кексчета на TheOneWhoKnocks? Не съм целял да съм забавен. Аз "весели" кексчета не ям,виж за теб не знам.
Весели кексчета за всички! 1 лв броя.
Първоначално написано от deitona22 Не съм целял да съм забавен. Аз "весели" кексчета не ям,виж за теб не знам. явно си .. Не разбрахте ли, че ще си пиша където си искам?
Първоначално написано от smilegirl12 явно си .. Не разбрахте ли, че ще си пиша където си искам? Не.Не може така. Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Весели кексчета за всички! 1 лв броя. Взимам 5 за 3 лв. и ги давам на Смайлито безплатно...за 10 лв.? Сделка?
Първоначално написано от deitona22 Взимам 5 за 3 лв. и ги давам на Смайлито безплатно...за 10 лв.? Сделка? Сделка, но след това ще ми дадеш тези 10 лв.
Първоначално написано от deitona22 Не.Не може така. Взимам 5 за 3 лв. и ги давам на Смайлито безплатно...за 10 лв.? Сделка? може! Аз съм под закрила на Негово Величество - Модератора. аз и сама мога да си ги правя
Хайде, аз ви оставям, че трябва да готвя.
Първоначално написано от smilegirl12 може! Аз съм под закрила на Негово Величество - Модератора. аз и сама мога да си ги правя Костенурката или Лобанов ? Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Сделка, но след това ще ми дадеш тези 10 лв. 30:70 за мен ?
Правила