Първоначално написано от inewton Хайде, ще си замълча. не бе кажи си да видим
Първоначално написано от smilegirl12 не бе кажи си да видим Няма нужда.
тука има нек'ви нови звезди нещо ? Егаси ново велико преселение ли се е случило?
Първоначално написано от inewton Няма нужда. кажи кажи. Или просто не знаеш
Първоначално написано от smilegirl12 кажи кажи. Или просто не знаеш Който има очи да гледа. Написал съм съм колкото трябва.
Първоначално написано от inewton Който има очи да гледа. Написал съм съм колкото трябва. потвърждение, че не знаеш ...
Първоначално написано от smilegirl12 потвърждение, че не знаеш ... Не, потвърждение, че не четеш.
Първоначално написано от DoubleDMG тука има нек'ви нови звезди нещо ? Егаси ново велико преселение ли се е случило? Откога двама трима са ново велико преселение?
Първоначално написано от inewton Мат. 7:5 описва много добре това ти положение. ? Дай на български,не библейски.
еми ти си 3-тия, първия би трябвало да знае пък?
Първоначално написано от deitona22 ? Дай на български,не библейски. Библията я има и на български.
Първоначално написано от inewton Не, потвърждение, че не четеш. оо чета си аз
Първоначално написано от inewton Библията я има и на български. Исках да кажа,че нямам идея какво искаш да кажеш с това което написа.
Първоначално написано от deitona22 Исках да кажа,че нямам идея какво искаш да кажеш с това което написа. Няма значение. Моето мнение не е важно.
Първоначално написано от inewton Няма значение. Моето мнение не е важно. Абе кажи,че ми стана интересно какво е казал Матей.
Първоначално написано от deitona22 Абе кажи,че ми стана интересно какво е казал Матей. Нещо за лицемери, греди, сламки,... Такива работи.
Пак ли се дращите зс простотии. Отричам се от вас.
Първоначално написано от inewton Нещо за лицемери, греди, сламки,... Такива работи. Ааа,не съм лицемер ,ей! п.с.Кога ще махнеш тоз образ от профила ти ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Пак ли се дращите зс простотии. Отричам се от вас. сега гледай как ти налагат анатема
Първоначално написано от deitona22 Ааа,не съм лицемер ,ей! п.с.Кога ще махнеш тоз образ от профила ти ;д Аз за подмазването говроех. Ето че няма диалог! Когато Бог реши.
Първоначално написано от YoungBloodZ сега гледай как ти налагат анатема Корабчето е мой човек. Още има да яде хляб, докато стигне до анатема.
Първоначално написано от inewton Аз за подмазването говорех*. Ето че няма диалог! Когато Бог реши. Пак не се,просто питам,за да не получа бананче.
Първоначално написано от deitona22 Пак не се,просто питам,за да не получа бананче. Хората искат банан, теб те е страх.
Първоначално написано от inewton Корабчето е мой човек. Още има да яде хляб, докато стигне до анатема. ама се отрече от теб
Първоначално написано от YoungBloodZ ама се отрече от теб И Симон се е отрекъл от Иисус три пъти за една нощ.
Правила