Привет. Дами И господа.
Как си, Корабе?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Привет. Дами И господа. Здравей, Платноход.
Добре. Работа, насам натам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Добре. Работа, насам натам. Харесва ли ти новия ми аватар?
Първоначално написано от inewton Харесва ли ти новия ми аватар? Не. Ужасен е. Здравей. Индистиче.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не. Ужасен е. Здравей. Индистиче. Защо? Виж какъв сладур е.
Първоначално написано от inewton Защо? Виж какъв сладур е. ...
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Здравей. Индистиче. Къде беше?
Първоначално написано от Indistinct Къде беше? На работа. Малко почивка от форума. Предстои втора пауза.
в пешоскейборда е смайлгърл ли
Първоначално написано от Electrа в пешоскейборда е смайлгърл ли Не.
Първоначално написано от Electrа в пешоскейборда е смайлгърл ли ти лииииииииииии
Първоначално написано от YoungBloodZ ти лииииииииииии Другарю модератор, направете нещо. Вижте, не иска да влиза у форума вече.
Първоначално написано от inewton Другарю модератор, направете нещо. Вижте, не иска да влиза у форума вече. кой бря? Първоначално написано от Electrа и ти ли бруте не и ти ли а само ти ли... "ти ли не знаеш" исках да кажа tbh
Първоначално написано от YoungBloodZ кой бря? Малката...
Първоначално написано от YoungBloodZ кой бря? не и ти ли а само ти ли... "ти ли не знаеш" исках да кажа tbh аз не съм цезар ве, ако бях, нямаше да има втори триумвират и маркчо щеше да живурка
Първоначално написано от YoungBloodZ ти лииииииииииии и ти ли бруте
Какво сте се заинтересували от любовния ми живот, човел да не влезе във форума вече
Минава, големият кораб минава..
Първоначално написано от Indistinct Минава, големият кораб минава.. И ти ли, Бруте ?
Първоначално написано от smilegirl12 И ти ли, Бруте ? Ето, сама си призна. Корабе, честито ти булка. И нали знаеш, ако се излъжеш да се ожениш за нея, при мен са най- добрите цени.
Първоначално написано от inewton Ето, сама си призна. Корабе, честито ти булка. И нали знаеш, ако се излъжеш да се ожениш за нея, при мен са най- добрите цени. Нищо не съм признала
Първоначално написано от smilegirl12 Нищо не съм признала Да, а всички тук са толкова тъпи, че ще и повярват.
Г-н Васлев отгояоретеси на личното
Правила