Първоначално написано от smilegirl12 И ти ли, Бруте ? Ето, сама си призна. Корабе, честито ти булка. И нали знаеш, ако се излъжеш да се ожениш за нея, при мен са най- добрите цени.
Първоначално написано от inewton Ето, сама си призна. Корабе, честито ти булка. И нали знаеш, ако се излъжеш да се ожениш за нея, при мен са най- добрите цени. Нищо не съм признала
Първоначално написано от smilegirl12 Нищо не съм признала Да, а всички тук са толкова тъпи, че ще и повярват.
Първоначално написано от inewton Да, а всички тук са толкова тъпи, че ще и повярват. Млъквай, че да не свържа с някои хора и да ти се стъжни
Първоначално написано от smilegirl12 Млъквай, че да не свържа с някои хора и да ти се стъжни На модератора ли ще кажеш?
Първоначално написано от Indistinct На модератора ли ще кажеш? Аз с тебе не разговарям вече
Първоначално написано от smilegirl12 Аз с тебе не разговарям вече Това не е хубаво.
Първоначално написано от smilegirl12 Аз с тебе не разговарям вече Тя е модератор, невежа. Дължиш й подчинение!
Първоначално написано от smilegirl12 Млъквай, че да не свържа с някои хора и да ти се стъжни Какво нещо е невежеството. Боже, прости й, тя не знае що върши.
Правила