"...Ебати цирка, каква мисирка, Колко бързо пораснаха рогата,..." Добро утро на всички! Защо не бях уведомен,че тук е спам темата ? Костенурке? Лобанов ?
Първоначално написано от deitona22 "...Ебати цирка, каква мисирка, Колко бързо пораснаха рогата,..." Добро утро на всички! Защо не бях уведомен,че тук е спам темата ? Костенурке? Лобанов ? е какво има да уведомяваме?
Първоначално написано от deitona22 "...Ебати цирка, каква мисирка, Колко бързо пораснаха рогата,..." Добро утро на всички! Защо не бях уведомен,че тук е спам темата ? Костенурке? Лобанов ? Аз?
Първоначално написано от Indistinct Аз? Не,аз . Първоначално написано от YoungBloodZ е какво има да уведомяваме? Чудех се къде да пиша.
Първоначално написано от deitona22 Не,аз . Чудех се къде да пиша. Значи съм се объркала.
Първоначално написано от Indistinct Значи съм се объркала. Не се и учудвам.Кога не си се обърквала ?
Първоначално написано от deitona22 Не се и учудвам.Кога не си се обърквала ? И такива случаи може да има, кой знае.
Първоначално написано от Indistinct И такива случаи може да има, кой знае. Аз знам!!!
Първоначално написано от deitona22 Не,аз . Чудех се къде да пиша. dwyd го нямаше и ми се обади по телефона да ми каже да пусна новата спам тема
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd го нямаше и ми се обади по телефона да ми каже да пусна новата спам тема Зает е..Тази седмица пуска нова балистична ракета иии трябваше да наказва олимпийците.
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd го нямаше и ми се обади по телефона да ми каже да пусна новата спам тема Добре си се справил. Ще те назнача за главен роб. Първоначално написано от deitona22 Зает е..Тази седмица пуска нова балистична ракета иии трябваше да наказва олимпийците. Пратил съм ги на летен лагер в Хамхунг. (като в Канкун е)
Първоначално написано от Dwyd96 Добре си се справил. Ще те назнача за главен роб. Всички сме Негови роби.
Първоначално написано от deitona22 "...Ебати цирка, каква мисирка, Колко бързо пораснаха рогата,..." Добро утро на всички! Защо не бях уведомен,че тук е спам темата ? Костенурке? Лобанов ? Дай една цигара, ше те еба у звездата.
Правила