Първоначално написано от
Electrа
Марко, спри се, брато. Няя шанс да ми отгатнеш името сред 100000000 възможни имена
По друга причина написах това име.

Първоначално написано от
smilegirl12
Ко щеш вярвай аз си знам
Сигурна ли си? (:
Аз не мисля, че си сигурна.

Първоначално написано от
smilegirl12
Съм съм
Не си, щом аз ти "казвам".
бтв: преди много време и един друг човек ми бе писал, че не е роден в Бг. Странно. Ех, тази моя дълготрайна памет...

Първоначално написано от
YoungBloodZ
брат tbh нещо не те разбрах
какъв случаен глас?
В анкетата. Просто теб е избрала.

Първоначално написано от
smilegirl12
А защо електра я няма в анкетата
Щото не ме кефи. Мами*ата ѝ гръцка! Нека бъдем шовинисти - България над всичко! България на българите. (:

Първоначално написано от
smilegirl12
А значи си сложел хората които те кефят .. Мислех си, че те дразня ... Жалко
И вие не ме кефите, но Electrа си плати с орални ласки. Нямаше как да ѝ откажа. (((:

Първоначално написано от
smilegirl12
Значи приемаш подкупи в натура ... Без коментар
Ми, естествено - човек съм. Ти по-възвишена ли се имаш?
Пък и Electrа добре се справя с езика, устните и устата като цяло! (: За 10 мин. ме свърши два пъти! (((:

Първоначално написано от
Electrа
да не прозвучи гадно, но ако се държиш толкова просташки irl нз как те търпят

дори не си забавен брат, звучиш като creepy boogey
Take it easy & slowly! Това е само форум. Пък и се намираме в КО-ФА-ТААА!

Първоначално написано от
smilegirl12
Аз не съм и предлагала

а ти от къде знаеш ? Ти да не си го подкупвал по този начин
Той умее да ти чете мислите. (:

Първоначално написано от
Electrа
wtf ur disgusting throws up баннете го ве, цинизма използва, нали баннахте папагала
Мило коте, знам, че ти обещах да не разкривам леката ни забежка, но не се стърпях да не се изфукам пред останалите тук. (:

Първоначално написано от
smilegirl12
Да.
Тврде излишна информация
Какво "да"? Значи все пак потвърждаваш думите ми, че си козичка, а не човек? (:

Първоначално написано от
smilegirl12
Нали?! И аз за това си мислех до сега - как да те подкупя в натура !!!
Като станеш на 23-24 г. и още ме помниш - ще се радвам да се запознаем. (:

Първоначално написано от
inewton
Защо само орално, бе младеж?
Е, сега... да не изпадам в подробности.

Първоначално написано от
smilegirl12
Нищо не потвърждавам. Да-то беше, че се мисля за по-възвишена от теб
Ето, какво мислили за нас (хората) младите козички...
И накрая козите ще завладеят света!
Electrа, <3

Първоначално написано от
smilegirl12
Престани да ме наричаш коза, мишка такава
Нее, не коза, а младо яре! Има разлика. (:

Първоначално написано от
inewton
То не е грях да познаеш девица, чадо.
Не, не е това дядо попе - по-сложно е. Не бях единствен тогава, нали разбираш...

Първоначално написано от
smilegirl12
Няма значение . пак са от един рода
Като пораснеш ще разбереш, че не е съвсем така. Но има време. Играй в безгрижните детски летни дни. Аз на твоята няма как да стана, но ти на моята - да. (: И ще видиш. (:
Така, предлагам да пратим smilegirl12 в кревата - дете е все пак.
А ние да подхванем Electrа - днес тя е словохотлива и приветлива. (:

Първоначално написано от
Electrа
Марио трябва да си преразгледа поведението.
Ам, чи, не съм ли Милен, или Марин, Матей...

Първоначално написано от
Electrа
Пешо каза Марио, значи си Марио.
Добре, щом точно pe6o го казва - нека съм Марио.

Първоначално написано от
smilegirl12
Нямам безгрижни дни - ходя на работа
И смйлито още не се е пробрала защото работи .. А вие може да си лягате, че сте атари вече
Я, кажи къде работиш, че ми се струва, че си в нарушение на българското законодателство и работодателите, както и родителите ти, подлежат на наказания.
Electro, гъркиньо моя, богиньо моя, върни се! Обещавам да се държа целомъдрено пред теб и да не се поддавам на неземната ти красота, вършейки глупости от любов към теб! (:

Първоначално написано от
smilegirl12
Имам законно право да работя 7 часа на ден ако не ти е ясно ... И съм на трудов договор следоваъелно си работя легално
Ама, май не и посред нощите - а минава полунощ.
Из един правен форум:
"Максималната продължителност на работния ден за непълнолетните е 7 часа, а за нощен спрямо тях се счита трудът, положен от 20,00 до 6,00 часа. Абсолютно е забранено полагането на нощен и извънреден труд от непълнолетните. Те имат право и на по-голям по размер годишен платен отпуск – 26 дни. Всички тези изисквания реално се контролират от инспекцията по труда."
Казвай кой е хотела, че да пращаме инспектори там. (:

Първоначално написано от
smilegirl12
Хотел ,, Не те е*б*е" улица "Гледай си работата" град "не се занимавай с работи, които не те интереауват" познато ли ти е
Дете, разбери - притесняваме се за твоето здраве. Очевидно имаш родители, които нехаят за теб. Необходимо е да ти се осигури специална закрила от Агенцията по закрила на децата, да бъдеш настанена в защитено жилище и да бъдеш спасена от вредната обстановка, в която си попаднала. Както и да ги смятаме, работното ти време (дори и 7 часово) ще приключи към 02:00-03:00 или дори по-нататък. Ясно е, че си в нарушение. То в дискотеките не пускат непълнолетни лица след 22:00 ч. без придружител (даже сега не знам, дали не е напълно забранено), а ти си на работа в 01:20 ч. ... Казвай къде си и подаваме сигнала.

Първоначално написано от
YoungBloodZ
и ти си прав... ама какво се занимавам и аз с вас
YoungBloodZ, като форумен модератор и свидетел на явно нарушаване на трудовия кодекс, то май трябва да докладваш IP адреса на smilegirl12 на Агенцията за защита на децата, за да спрем експлоатацията на детски труд в Република България. Ние не сме в бананова държава. Ние сме в бяла, цивилизована страна! (:

Първоначално написано от
smilegirl12
Оуу много си загрижен. Свърших работа

пък и
тука на слънчака си ме пускат преспокойно на дискотеки не бери грижи за мене ... И нашите не искаха да работя, но аз настоях поради финансвото ни съсъояние така че питай преди да съдиш и да пишеш глупости
Леле, какво прочетоха очите ми, леле! о.О
В най-голямата дупка, където се шири най-големия разврат и където в момента се продават най-много наркотици и алкохол, леле. Ти утре ще напишеш, че и секс правиш, а дори нямаш 18 г.
После моята любвеобвилна богиня, Electrа, ще ми пише, че имало целомъдрени тийнейджъри... Любов, мисля че си в грешка и за жалост - голяма. ;/

Първоначално написано от
Electrа
Прочетох достатъчно тук. I'm so done.
https://www.youtube.com/watch?v=TVrmjbeK17U

Първоначално написано от
smilegirl12
не те итересува какво правя или ни
Разбира се, че
не ме интересува - не съм ти родител/настойник. Те трябва да се притесняват за твоето поведение морално или не. (:

Първоначално написано от
pe6oskeiborda
хахахахаха направо те оправи

бтв: pe6o, напоследък усещам някакво леко враждебно поведение от твоя страна към мен. Искаш ли да споделиш какво те мъчи?

Първоначално написано от
Electrа
Какво трябва да направя, за да ме баннат? Отвратена съм. Неимоверно много.
Ай, не се прави на "не влизала" в КО-ФА-ТААА. Тука е така -
https://www.youtube.com/watch?v=s2YSBXvIYOc

Първоначално написано от
Electrа
Мисля, че може да е свързано с факта, че правиш неприлични намеци на деца на половината на годините ти.
Две неща:
1. Това, че потребител "А" се представя за "х" годишен не означава автоматично, че той е на толкова.
2. Между подхвърлянето на б
Ъзици (болдвам, че според ярето се пише с "а") и реални срещи, реални взаимоотношения има преогромна разлика. (:

Първоначално написано от
Electrа
Продължавай да търсиш извинения за отвратителното си поведение.
Не честно - не мога. Ще ме накараш да изчета всичките си коментари и да ги събера в един единствен, който да го публикувам за финал и заедно отново да го прегледаме за секс предложения, оферти и т.н. Да, на едно място написах подобен намек, но визирах възраст 23-24 г.
Впрочем на теб ти правех намеци, но и ти самата си призна, че си 18+, така че... (: