skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от Indistinct Бих ли дала толкова много време? Ако знаех нямаше да питам.
Първоначално написано от inewton Ако знаех нямаше да питам. ама наистина ли не знаеше че тя е соло или се преструваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама наистина ли не знаеше че тя е соло или се преструваш? Как ще се преструвам? Това не е библейско.
Първоначално написано от inewton Как ще се преструвам? Това не е библейско. в такъв случай съжалявам че не си разбрал
Първоначално написано от YoungBloodZ в такъв случай съжалявам че не си разбрал Трябваше да ми кажеш. Аз по едно време имах подозрения, де. Ама се отказах бързо.
Първоначално написано от inewton Трябваше да ми кажеш. Аз по едно време имах подозрения, де. Ама се отказах бързо. аз научих преди малко
Първоначално написано от inewton Трябваше да ми кажеш. Аз по едно време имах подозрения, де. Ама се отказах бързо. Защо си имал подозрения?
Първоначално написано от YoungBloodZ аз научих преди малко От кого? Първоначално написано от Indistinct Защо си имал подозрения? Заради някои неща, които той знаеше.
Соло съм аз бе кретени!! Фани единият удари другият!
Първоначално написано от Сол**** Соло съм аз бе кретени!! Фани единият удари другият! Като си solo_,какво ме накара да трия 2 пъти в две различни теми?
Първоначално написано от deitona22 Като си solo_,какво ме накара да трия 2 пъти в две различни теми? К'ъв solo_... По неправилната масова употреба на пълен/кратък член този потребител може да е само един и той е... Досети ли се сам?
Първоначално написано от M**** К'ъв solo_... По неправилната масова употреба на пълен/кратък член този потребител може да е само един и той е... Досети ли се сам? Не,ти си този дето изследва всички и знае кой кой е.Сподели ? Ако искаш на лс. п.с.Не можеш да получаваш съобщения ?
Последно редактирано от deitona22 : 08-31-2016 на 18:08
Първоначално написано от deitona22 Не,ти си този дето изследва всички и знае кой кой е.Сподели ? Ако искаш на лс. п.с.Не можеш да получаваш съобщения ? Той си е забранил съобщенията заради мен
Първоначално написано от M**** К'ъв solo_... По неправилната масова употреба на пълен/кратък член този потребител може да е само един и той е... Досети ли се сам? Aз също използвам пълен/кратък член неправилно, ама не съм соло ДупкЪ в теорията
Първоначално написано от Dwyd96 Aз също използвам пълен/кратък член неправилно, ама не съм соло ДупкЪ в теорията точно това щях да напиша ако бях соло и не исках да ме мислят за соло
Първоначално написано от Dwyd96 Aз също използвам пълен/кратък член неправилно, ама не съм соло ДупкЪ в теорията Ти дека се губиш само,уе?
Виж "облака" с етикети
Правила