Първоначално написано от Indistinct Защо използвате думата "пеперудки" в неправилен смисъл? Гей жаргон предполагам Няма да разберем
Първоначално написано от Dwyd96 Гей жаргон предполагам Няма да разберем б.костенурка е оща малка за такива неща.Прикриите се с Попа малко,бива ли така!!
Първоначално написано от deitona22 б.костенурка е оща малка за такива неща.Прикриите се с Попа малко,бива ли така!! Е с него като се псуваме го правим кодирано..
Първоначално написано от Dwyd96 Е с него като се псуваме го правим кодирано.. Не псуването..вие си знаете. Първоначално написано от inewton Ти къде тука. Тука има място само за гееве и поп, който да ги анатемоса. Децата наш! Ъъъ,ти си менте-поп. п.с. аз не съм нито едно от двете
Първоначално написано от deitona22 Не псуването..вие си знаете. Заяждането ли? То е без вулгарности. Първоначално написано от Indistinct Така опетняват хубавата дума. Не позволявай група хомосексуалисти да ти развалят "мнението" за думата
Първоначално написано от Dwyd96 Заяждането ли? То е без вулгарности. Не позволявай група хомосексуалисти да ти развалят "мнението" за думата Ще се постарая.
Първоначално написано от Dwyd96 Не позволявай група хомосексуалисти да ти развалят "мнението" за думата Да проблем ис,че спадаш към таз група,за разлика от мен. На някои теми трябва да има 18+.Не са смайлито и б.костенурка.
Първоначално написано от deitona22 Да проблем ис,че спадаш към таз група,за разлика от мен. На някои теми трябва да има 18+.Не са смайлито и б.костенурка. Според теб спадам.. Ама дЪ проблем ис, че мнението ти не е важно
Първоначално написано от deitona22 Не псуването..вие си знаете. Ъъъ,ти си менте-поп. п.с. аз не съм нито едно от двете Не се сещам... Да не бъркаш нещо ?
Първоначално написано от Dwyd96 Не се сещам... Да не бъркаш нещо ? Мнем.
Първоначално написано от deitona22 Мнем. Геевете много обичат да увъртат (кат теб)
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Dwyd96 Гей жаргон предполагам Няма да разберем Така опетняват хубавата дума.
Правила