Първоначално написано от deitona22 Не псуването..вие си знаете. Ъъъ,ти си менте-поп. п.с. аз не съм нито едно от двете Не се сещам... Да не бъркаш нещо ?
Първоначално написано от Dwyd96 Не се сещам... Да не бъркаш нещо ? Мнем.
Първоначално написано от deitona22 Мнем. Геевете много обичат да увъртат (кат теб)
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Геевете много обичат да увъртат (кат теб) Стига се описва..не искам да знам много за вас гееевете. Първоначално написано от Dwyd96 Според теб спадам.. Ама дЪ проблем ис, че мнението ти не е важно Не само според мен. Ай ду нот кеър,я си изразявам мнението..друг е въпроса че Пумба и б.костенурка,не слушат.
Първоначално написано от deitona22 Стига се описва..не искам да знам много за вас гееевете. То си личи кой е. Искаш ли да направим анкета?
Първоначално написано от inewton То си личи кой е. Искаш ли да направим анкета? Да бе да и твоите последователи и любовници с общо 20те си фейкове да гласуват за мене ,нали?
Първоначално написано от deitona22 Да бе да и твоите последователи и любовници с общо 20те си фейкове да гласуват за мене ,нали? Ми щом не искаш.
Правила