.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Страшни сънища.

Здравейте.
    От около 2 месеца сънувам едно и също.. Малки мъртви деца, момиченца.. Които са страшно красиви, и никак не изглеждат мъртви, но някак в съзнанието си го усещам и знам, че са мъртви.. Постоянно ме хващат за ръка и ме водят на някъде, най - красивото е малко момиче на около 3-4 годинки русичко, адски красиво, но супер нахално и постоянно ме дърпа и когато се събудя наистина ме боли ръката за която ме е държало. Последният сън то беше се скрило под една мивка, която отидох да спра, течеше по неизвестни причини и то излезе от долу и започна ми да стиска зъби всякаш ме плаши, и аз отвръщам със същото.. Постоянно го сънувам.
    В интернет не намерих нищо по въпроса да сънуваш мъртви момиченца, надявам се някой от вас да може да ми каже нещо...

Супер фен Аватара на NissaN
    Нали е само сън,може и нищо да не узначава.Аз преди седмица сънувах че ставам жертва на съветския сериен убиец Чикатило а през деня четох за него в нета и гледах филма за него.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от teodora787878 Виж мнението
    Здравейте.
    От около 2 месеца сънувам едно и също.. Малки мъртви деца, момиченца
    Какво е да сънуваш Мъртви?
    1. Мъртъвците насън са предвестници на успех и щастие.

2. Ако насън сте заобиколени от мъртъвци това е сигурен знак, че ви чака крепко здраве и професионални успехи.

3. Това може да означава, че ще получитете работата, за която си мечтаете.

4. Когато говорите насън с покойници ще научите радостни вести.

http://sanovnik.bg/l-17214-Мъртви

Сънищата не са предсказания за бъдещото, просто подсъзнанието се опитва да ти ”каже” нещо или пък изобщо нищо не означават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си