- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми поиска почивка
Как бихте реагирали ако приятелка ви след едно хубаво време прекарано заедно заяви ,че има нужда бъде сама на този етап , не е готова за сериозна връзка и иска да си събере мислите поради други причини.След месец време обаче почти всеки ден ще сме в една компания , не сме се виждали от седмица и писането ни е минимално.
Как бихте постъпили вие ?
инфо , момче на 21 години ..
Ми понякога и мен ми се е случвало да искам да остана сама.Аз не бих се обадила първа.
Да ти го преведа на разбираем език... Има нужда от време да избере кой да чука на тоя етап... Просто има много избор в момента и й трябва време да реши дали си струва да остане с теб или да тръгне с по успешния и нов, а както знаем новото ни кара да се вълнуваме повечеРеагирай остро и веднага, така поне ще си задържиш минимум достойнството и психическото здраве в дълъг план, пък може й да се усети и да разбере, че не си нейна играчка и можеш да си тръгнеш по всяко време без да ти пука, което е секси за дамите
Все пак те искат някои, които ги стимулира и не могат да превземат
( Освен ако не са изроди на тема контрол)
и ся кво секс на почивки ли ще правите?
мани я тая
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти си толкова обсебващ, че се яудя как само почивка ти е поискала, вместо направо да те зареже
бтв: минке, какво си си снимала, задника или горния предник?
Грозен, ква файда, че не е той зарязвания, ако продължава да я обича? От опит знам, че нещата се преживяват, пък дори и ти да си прекъснал връзката и дори и да не обичаш (вече) другия. Дори и да си хвърлил око на някого вече.
И какъв е тоя мерак да унищожаваш някого емоционално?! Какво ще спечелиш, ако нараниш някого?! Какво не ви е наред, че така се отнасяте?! Мен са ме учили да не унищожавам човека, с когото съм, не и целенасочено. Като цяло са ме учили да не нанасям вреда никому и нищо, освен ако не застрашава живота ми и избора е неизбежен. А пък приятеля ми спира на аварийни да премахне таралежче от платното... Какво, по дяволите, не ви е наред?! Лекарите и психолозите дават по 10 години от живота си, за да помогнат на хиляди хора до пенсия, те не са научени, че охлювчетата не се тъпчат.
Е виж сега тук предполагам, че има нещо останало за унищожаваме, все пак чистото зло във вас е повече от човешкотоЕдва ли имаш романтичен опит с жени, така че не можеш да оцениш и да възприемеш на какво сте способни да причините на партньора си подсъзнателно, камоли пък съзнателно
Смисъл принципно жената използва мъжа до себе си като кошче за емоциите си и ако накрая го награди с изневяра, даже си заслужава 3-пъти
В своя живот унищожавам само тези, дето си мислят, че съм по тъп от тях и препоръчвам на всеки мъж да се научи как, удовлетворяващо е да сложиш кучката на мястото й, особено ако е обществена въртележка
П.П Запомнете, за жените вниманието е по важно от секса и ако ви харесва много, можете да я ударите където боли без да правите нищо, малко тиха терапия![]()
Последно редактирано от Maleficus : 08-31-2016 на 06:38
на тебе жените са ти виновни явно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Помисли си дали си й ограничавал свободата или си я притискал с нещо през този период, това може да я е отблъснало по някакъв начин. Дай й малко време (ако трябва малко повечко) да обмисли нещата, пък ти бъде готов, ако си струва като човек да се бориш за нея. Ако нещата се получат и тя те оцени – супер, ако не и тя започне да ти иска все повече и повече време и започне да си търси всякакви оправдания да не е с теб, може би вече си търси по-добър вариант (животинските инстинкти на някои хора са на първо място).
Може и след време да се осъзнае и ако я обичаш и държиш на нея най-вероятно ще й дадеш шанс, но се замисли колко шансове можеш да й даваш (1,2,3,4,5...) колкото и да са в един момент ще ти писне, това ти го гарантирами няма да имаш желание за нищо.
Ако нещата не се развият добре, гледайте да запазите едно елементарно уважение помежду си (нещо, което се случва много рядко между бивши за съжаление), пък ти се фокусирай върху себе си. Кофти е, че ще сте в една компания, но няма как, гледайте да избягвате излишните конфликти и напрежение
![]()
Иска да се разделите
Едва ли ако те обичаше/харесваше толкова ще иска време
има друг пич...не се залъгвай никоя жена не остава сама ей тъй ...да си е самичка.. и то по свое желание...винаги има някои друг преди да се раздели със сигурното....
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !