- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- колебая се
Здравейте, разбрах, че едно момиче ме харесва, много е симпатична и привлекателно, но аз си имам гадже. Какво да правя? Дайте съвет...
имай си две гаджета
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Еми ако бях по наивен, щях да ти кажа, бъди лоялен, но тъй като знам, че лоялноста е като трюфелите, ще ти кажа, че ако си доволен от сегашната връзка, която е стабилна, не би било разумно да гониш дивото, защото може да останеш на сухо и на двата фронта... А да и много момичета, започват да харесват заети момчета и понякога е, за да направят мръсно на момичето, тоест накратко сам прецени, как искаш да си цепиш оная работа, но моя съвет е избери стабилното взаймоотношение..
абе стабилно да няма се жени за тях
бой там да не ти пука
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе няма страшно аз едно време с 5 6 ходех наведнъж се оправих ти и с две ще се справиш
Аз мисля да си седиш с приятелката ти и да не обръщаш внимание на другите
Тя ако си мисли такива на теб хубаво ли ще ти е?
Не прави глупости НО ЩОМ СИ ГОТОВ ДА И ИЗНЕВЕРИШ НЕ Я ОБИЧАШ ДОСТАТАЧНО