- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-якия форумен потребител
Indistinct
YoungBloodz
smilegirl12
tori
inewton
M****
golemiq_korab_minava
Electra
baby_baby
deitona22
Ето, това е поредното доказателство, че имаш голяма липса на сиво вещество. "майка" не е в среден, а в женски род, следователно това, което си написала би трябвало изглеждало така: "Проста е майка ти." Не знам дали си ходила на училище, но вземи се образовай и ограмоти малко, че е срамота да не знаеш такива елементарни неща. В този форум не знам дали някога е имало по-неграмотни хора от теб. Не го казвам с цел да те обиждам, а само и единствено, за да те накарам да се научиш да пишеш правилно. Надявам се, че ще ме послушаш, защото това е за твое добро.
Аз виждам, че не те вълнуват, но се излагаш. Неграмотна си. Съжалявам, че ти го казвам, но това е истината.
Нов съм тук. Знам, че не си единствената неграмотна, но видях, че си много тежък случай, затова съм се захванал първо с теб.
Искаш да кажеш, че си по-важна от мен, защото си по-стара? Не, определено грешиш, ако си мислиш, че е така. Може би няма да се задържа дълго тук, но за времето, в което ще съм тук, предпочитам да помогна.
Youngbloodz също изглежда неграмотен, но поне не съм го виждал да допуска елементарни правописни грешки. Спокойно, и неговото време ще дойде. Препоръчвам ти да се притесняваш само за себе си, защото положението при теб е наистина трагично.
Алоуууу това е анкета, а не състезание кой е грамотен - и кой не. И все пак тук сме в кофата, може да пишеш и на английски ако искаш и не е проблем. Ай не спамете в темата за глупости
Уау! о.О
Брей, изглежда, че като наречеш една 16 годишна "покемон", то непременно влизаш в "кръгозора" ѝ...
И да се чуди човек защо pe6o е мобилизирал легионерите...