- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-якия форумен потребител
Indistinct
YoungBloodz
smilegirl12
tori
inewton
M****
golemiq_korab_minava
Electra
baby_baby
deitona22
Спрете да свързвате mincheto с мен. Аз водя аскетски живот.
Етоме,завърнах се.....
Минчо, наистина ли си толкова неграмотен? Не знам за другите, но поне аз не мога да повярвам на това. Или си бавноразвиващ се, или си трол. Кое от двете е!?
Простa е майка ти.
Последно редактирано от mincheto : 08-31-2016 на 11:21
Ето, това е поредното доказателство, че имаш голяма липса на сиво вещество. "майка" не е в среден, а в женски род, следователно това, което си написала би трябвало изглеждало така: "Проста е майка ти." Не знам дали си ходила на училище, но вземи се образовай и ограмоти малко, че е срамота да не знаеш такива елементарни неща. В този форум не знам дали някога е имало по-неграмотни хора от теб. Не го казвам с цел да те обиждам, а само и единствено, за да те накарам да се научиш да пишеш правилно. Надявам се, че ще ме послушаш, защото това е за твое добро.
Броднико не ме занимавай повече с глупостите си,под мойто ниво си.
Не ме вълнуват грешките Броднико,а3 по гръб не падам.Любимеца ми е INEWTON,точка по въпроса.
Аз виждам, че не те вълнуват, но се излагаш. Неграмотна си. Съжалявам, че ти го казвам, но това е истината.
Нов съм тук. Знам, че не си единствената неграмотна, но видях, че си много тежък случай, затова съм се захванал първо с теб.
Като си нов по-добре ще е да си затваряш плювалника.
Искаш да кажеш, че си по-важна от мен, защото си по-стара? Не, определено грешиш, ако си мислиш, че е така. Може би няма да се задържа дълго тук, но за времето, в което ще съм тук, предпочитам да помогна.