.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ти четеш ли кво пишеш ве или по-скоро ти къде живееш ве покемон, аз не мога да се сетя за нито една позната жена, която да е напуснала мъжа си, а пък примери за обратното бол. особено като намерят някоя по-млада и по-красива много бързо забравят кой им е посветил половината си живот
    Electra, някои мъже напускат жените си, защото жените им изневеряват. (може би в повечето случаи, знам ли )

А по темата - според мен наистина зависи от човека.

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    момичето е по изолирано и няма много избор..
    Това, че някои хора са се изолирари малко повечко (например от социалните мрежи) и не споделят интересите да си търсят патрньор като изполват предимството на facebook (като каталог за мъже и жени) не означава, че съвсем нямат избор. Просто не ги вълнува толкова какво се случва там – кой, къде, кога с кого се бил забил, напил, чие сърце разбил, къв чалга статус пуснал ... рядко можеш да попаднеш на нещо интересно и полезно, а масово в момента това се гледа (за мен са хора без работа ) , което е отвращаващо... Да, няма лошо да споделиш нещо, което би те мотивирало или вдъхновило, някоя друга снимка с близки, семейство или приятели или нещо различно и красиво (с HD качество ), за съжаление хората отдавна са спрeли да правят това (което би трябвало да е първоначалнaта функция на facebook, а не няква пародия ), за това й се губи желанието да си активна в подобна мрежа

Друго нещо е, че не всички обичат и държат на хорското внимание и популярността, не виждам на какво отгоре на някой трябва да му се вдига самочувствието от това...
    Последно редактирано от CrazyDream : 09-01-2016 на 17:20

Обичам да слушам за нюанси
    И аз! Mежду другото ти ли си психологът или някой ти помага
    Психологията е интересна наука и на моменти наистина влиза в полза, но не вярвам да може да даде обяснение на всичко (мое мнение).

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    И аз! Mежду другото ти ли си психологът или някой ти помага
    Психологията е интересна наука и на моменти наистина влиза в полза, но не вярвам да може да даде обяснение на всичко (мое мнение).
    Не знам как стигна до това заключение, че не може да обясни всичко.. А аз тука седях и си мислех, че психологията може да отговори на въпроса, дали е имало живот на Марс тц тц тц, разбиваш ми мечтите..

Не знам как стигна до това заключение, че не може да обясни всичко.. А аз тука седях и си мислех, че психологията може да отговори на въпроса, дали е имало живот на Марс тц тц тц, разбиваш ми мечтите..
    разбиваш ми сърцето... (ако все още е останало нещо )
    Последно редактирано от CrazyDream : 09-01-2016 на 20:52

Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    Говорим за човешкото поведение, а за Марс можем само да си помечтаем

следователно ако някой си я опитоми и обвърже около кутрето си, може да изкара повече лоялност от нея
    Ако някой се привърже към теб, ти как би постъпил, като с кученце ли или би си казал всичкото в очите ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тези с по-високо самочувствие винаги са били по-правилния избор за едни мъж, от тези с ниско. Става дума за реално самочувствие на базата на постигнати резултати, а не напомпано самочувствие от това, че 20 човека искат да я чукат и тя се мисли вече за богоизбрана.

Та тези с по-високо реално самочувствие са по-малко склонни да изневерят, понеже имат някакъв критерии за мъжа до себе си и щом са избрали теб, значи виждат идеала си за мъж именно в теб. Те имат изградени принципи на поведение и не е толкова лесно да се пречупят.

Докато тези с по-ниско самочувствие са склонни да тръгнат дори с някой, който не харесват, само за да не са сами и за да се докажат, че и те могат да имат гадже. В следващия момент обаче се появява някой, който им грабва акъла и те се поддават по-лесно на изкушението, отново за да докажат на себе си, че са желани. Те обаче нямат смелост да зарежат предишния си, докато не са 100% сигурни, че имат нещо по-добро, поради което стават системни изневери.

кой изтри коментара му да му вкарам латиница в кокалите

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    кой изтри коментара му да му вкарам латиница в кокалите
    кво искаш ве корабче

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    кво искаш ве корабче
    ой, индистикт ми казаваше така.

значи индистикт е дрийвълкър! и тя!

Ой или и трите ме обичате! Или САМО ЕДНА МЕ ЖЕЛАЯ С ЦЯЛАТА СИ СТРАСТ!

:d :d :d

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ой, индистикт ми казаваше така.

значи индистикт е дрийвълкър! и тя!

Ой или и трите ме обичате! Или САМО ЕДНА МЕ ЖЕЛАЯ С ЦЯЛАТА СИ СТРАСТ!

:d :d :d
    Мн драми в тоя форум...кой кой е вече не знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си