Обичам да слушам за нюанси, особено като гледам хората да вървят като овце и да правят каквото другите правят Например да отидеш да си купиш пица от павилион, дето знаеш, че е отвратителна, но когато другите забележат, че ти купуваш, често и те се спират Това, което искам да кажа, е че нюансите са по редки отколкото предполагате Да всеки има някакви отличителни страни, но в крайна сметка живеем в общество, което следва определена тенденция и се влияе от определени външни влияния.. Такаа момичето без самочувствие, няма опит често, следователно ако някой си я опитоми и обвърже около кутрето си, може да изкара повече лоялност от нея, поради простичкия факт, че момичето е по изолирано и няма много избор.. Представете си остров пълен с жени и вие единствения мъж... Колкото и грозен да сте, вие сте отскъден материал и всяка,която ви спечели, ще ви бъде лоялна, защото няма кои друг да предизвика вашата стойност ИСкаш да ми кажеш, че ако дойде някои актьор в живота ти, дето си му била фенка от малка и започне да те зарибява, ще останеш лоялна на някакъв си Гошо къртача ?! Да да знам, че ти ще си лоялна независимо от всичко, смисъл на кого му трябва удобен живот, без притеснения и привлекателен мъж, с които да правиш див секс, красиви деца и репутация достатъчно голяма, за да накара всичките приятелки на едно момиче да завиждат и дори да я боготворят.. Много малко жени биха си оставили мъжа заради тези малки неща Основната съставка на съблазняването е умението да разбираш, какво липсва на другата страна и да предложиш изкусителни количества именно от това.. Много лоялни жени са изневерявали, по простата причина, че нещо им е липсвало в живота, а никои мъж не е супермен Лоялността иска преди всичко жертви, най голямата от която е времето, което няма да се върне назад. В случая на жените обаче, времето е дори по ценно, защото красотата им има срок на годност (до 35 г. средно), следователно имате повече стимул да си играете на пазара, докато или намерите това, което търсите или сте прекалено стари, за да намерите по добро от това, което имате, след това започва една наложена лоялност, тъй като губите цената си на пазара (знам, че мразите общите картинки, но ако тръгна да говоря за всяка жена поотделно, ще трябва да накарам форума да забие и не съм БОГ !) Ако се направи един масов експеримент, "мъжете или жените са по лоялни към половинките си", съм почти сигурен, че жените ще загубят (статистически казано)
Последно редактирано от Maleficus : 09-01-2016 на 12:13