Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
Да съм казал, че това не е натурално ?! Хората не сме устроени за моногамни връзки и 300 години цивилизация не могат да променят инстинктите ни.. Но ако човек опознае себе си и природата на двата пола с усилие може да изгради дълготрайна връзка.. Пък не съм се и съмнявал в теб, че не можеш да се сетиш за такава жена, все пак жените като изневеряват по често го правят успешно отколкото не и после се връщат при приятеля си, по добри лъжци сте все пак, ангели лъжци То вероятно и ти не си способна на лоялност в истинския смисъл на думата, особено ако разчиташ на интуиция и чувства Още повече жените не сте добри в избора си на партньор... Обикновено избирате точно тези, които ще ви оставят, защото чувства, дори по лошо от това правите лапета на изродите и после стойте сами майки пу ..Жал ме е за тези лапета, че ще израстнат в непълноценно семейство по бедни отколкото биха били иначе и с комплекси само защото тяхната мила майка незнае кога и на кой да си отваря краката.. Ако мъж изневери е по малък грях отколкото ако майка направи лапе от отрепка и после трябва да го гледа сама и всъщност науката е доказала, че синовете особено отгледани от самотни майки имат по голям шанс да стана престъпници,защото нямат качествен модел за подражание в живота си ! Пък женските имат по малко самочувствие и е по вероятно да станат курви и да повторят грешките на майките си, защото нямат основна база на сравнение за намиране на качествен партньор... Спрете да избирате толкова много отрепки и вероятно няма да чуваш такива неща от приятелките си
тва, че майка ти е била такава вероятно като ти гледам постовете, не означава, че всички са такива ве. не бъди отрепка, като не искаш отрепки