- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бой със по-едър
Кво да ви кажа..аз съм на 16 и често се събирам с едни пичовете от квартала. От около година един малоумник на моята възраст почна да се влачи след нас всеки ден (само 2-3 пъти се е случвало да го няма). Той е грамаден висок е към 1.90 и нещо и е нацепен с голени мускули, освен да се зоби за нищо не става, както и да е...вчера се сбихме, и той ме изблъска на земята и каза че щял да ми разбие тиквата в стената, преди няколко дена се случи същото със някакъв негър - пак на нашите години. Та въпроса ми е как да си го върна тъпкано или неще такова...
Отмъщението не е библейско.
Аз пък си мислех да потърся някъде 2-3ма по-здрави и да го понатупане...
Радвай се ,че в компанията ти има такива здрави мъжаги някога може да са ви от полза![]()
Бихме се защото се прави на интересен пред по-дребните и по-сдуханите (не че се причислявам към второто) ама обича да се прави на остроумен пред по-слабите , нарочна си разхвърля нещата и някой недай си боже бутне нещо в тая бъркотия , казва кой да се маха и кой не се и аз му казах право в очите, че е бати смешния балък и т.н.
Напусни компанията мойче. Боят ще му натърти кокалите но няма да му налее акъл. Щом другите не протестират а ти да значи нямаш място там.
Според мен боят нито не е за 16 - годишен , нито ще оправи нещо. Боят е бебешко решение . Бият се 9 - 10 годишните . На 16 вече отдавна трябва да знаеш как да се оправяш без бой и като спокойно му говориш.
Щом се "прави на остроумен" и на по - дребните,предполагам не само ти не го харесваш? Можеш да поговориш с тях и просто да го изгоните.![]()
Надявам се да съм помогнала![]()
aко ставаше дума за мен бих изтърпял каквото и да е но да видя как мой приятел е нападнат и да не му помогна няма как да се случи
явно някой не ти е приятел
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.