- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- KumchoVulcho, Defakto, Наско, Shrudel, Якуза, LordOfLight, lambOfCod, КЪДЕ СТЕ УЕЕЕЕЕ
Другите да не ми се сърдят, нямаше място в заглавието.
Домъчня ми, хора ;[
и някои от новите са яки брат
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Не се познаваме с теб.
Приятно ми е. Дякон Дионисий- новият свещеник на форума.
Здравей, правиш ли екзорсизми
Срещу определена сума, разбира се.
Какъв е случаят?
Иван.
Иван Патаран. Той в девети клас за една поничка влизаше в една клетка в близкия парк и ние си купувахме 10л вода и почвахме да го пръскаме а той крещеше като екзорсизъм и хората ни гледаха странно.
Alas, the demons still reside deep down in his soul.
Отидете на психиатър. Цялата тайфа.
Не сте за мен.
Такива ли са били преди? И ми разказвате колко хубаво е било тук преди години...
Мисля, че си объркан. Имахме една поговрка, може да излезеш от кофата, но кофата винаги ще остане в теб.
Може да не ни разбираш все още, но ще ТИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО МОМЧЕ, ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО АХАХАХАХАХ
Всъщност бяха свестни, мен ме отбягваха.
Аз най-често събирах групичка потребители, слагахме си аватари от стар уорс и рейдвахме Секс и Любов със спам, поради която причина това ми е 4тия акаунт.
RIP my last acc. I knew it well. Още е баннат ;[
Но аз вярвам, че аз съм истинския чист дух на кофата.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Добър ден, Харитов. I have not forgotten you.
Излиза новата Titanfall след известно време, май ще има кампания.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
на него да не сядаш
при тебе ^^
Епа те нищо интересно.
Използвам единствения ми ден почивка, тъй като съм почти всеки ден на работа и си прилагам активен мързел днес![]()
каква я мислехме тя каква стана
за тва ли се бихме бре Хени![]()
Еми.. като си гледам годината на регистрация и се върна назад, какво дечко съм била, хахаГотини времена, после одъртяваш и куп мизерии ти идват на главата :/
съдбата е кучка
понякога съжалявам че не живеем век по-рано
бързо щях да решавам проблемите
Аз съжалявам може би донякъде, че не съм родена 5-6 годинки по-рано. Иска ми се понякога да усeтя истинската магия на 90-те. Да, донякъде съм имала прекрасно детство, без технологии и етц, игрите пред блока ми бяха ежедневие, със съседчетата обикаляхме с колелата по цял ден, нашите само ми се караха, че дори не се прибирам да хапнаБеше много хубаво... ии искам пак
![]()