YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Първоначално написано от deitona22 Ммм,донякъде може,макар че имам страх от единия И не съм фери-блабла. Така и трябва. И лудия не се признава за луд.
Първоначално написано от deitona22 Ммм,донякъде може,макар че имам страх от единия . Защо така?
Първоначално написано от inewton Така и трябва. И лудия не се признава за луд. Дразня всички,не съм на ничия страна,тъй че не съм фери-там каквото беше. Първоначално написано от Indistinct Защо така? Как се досети че си ти ?
Първоначално написано от deitona22 Дразня всички,не съм на ничия страна,тъй че не съм фери-там каквото беше. Ама то не е толкова лошо да си лицемер. Виж, Dwyd например е глупак. Неговото е по- лошо.
Първоначално написано от inewton Виж, Dwyd например е глупак. . Дали?
Първоначално написано от inewton Ама то не е толкова лошо да си лицемер. Виж, Dwyd например е глупак. Неговото е по- лошо. Това не се чува всеки ден.
Първоначално написано от deitona22 Как се досети че си ти ? Да кажем, че е предположение.
Първоначално написано от Indistinct Това не се чува всеки ден. За лицемерието или, че Dwyd e глупак? Лицемерието никога не съм го смятал за хубаво. В случая само сравнявах. Първоначално написано от deitona22 Дали? Няма място за съмнение.
Първоначално написано от Indistinct Да кажем, че е предположение. Правилно предположи.
Първоначално написано от inewton Ама то не е толкова лошо да си лицемер. Виж, Dwyd например е глупак. Неговото е по- лошо. Като почне да ми пука, за мнението ти, ще ти докажа, че не съм глупак!.... Един момент..... .
Първоначално написано от Dwyd96 Като почне да ми пука, за мнението ти, ще ти докажа, че не съм глупак!.... Един момент..... . Не се хаби.
Влюбените гълъбчета,не се дразнете взаимно. п.с.за попа и кимчен става въпрос.
Последно редактирано от deitona22 : 09-03-2016 на 17:19
Сега съм обвинен и в полигамия.
Първоначално написано от inewton Сега съм обвинен и в полигамия. Докладна ли ще пишеш? Със жени не ти харесва да те свързваме,със мъже не ти харесва също...е с какво да те ?
Първоначално написано от deitona22 Докладна ли ще пишеш? Със жени не ти харесва да те свързваме,със мъже не ти харесва също...е с какво да те ? Написах я. С нищо. Не правя секс.
Първоначално написано от Indistinct Да кажем, че е предположение. Нъде изчезна бе Гери? От кога не съм те засичала
Първоначално написано от smilegirl12 Нъде изчезна бе Гери? От кога не съм те засичала Шкурих две пейки, Симонче. Отнема време.
Първоначално написано от Indistinct Шкурих две пейки, Симонче. Отнема време. защо бе? Какво си им направила на горките пейки? ;д
Първоначално написано от smilegirl12 защо бе? Какво си им направила на горките пейки? ;д Знаеш ли какво е шкурене ? Първоначално написано от inewton Написах я. С нищо. Не правя секс. Напиши още 1 ,ако първата не са я видели. Още по-лошо щом не правиш.
Първоначално написано от deitona22 Напиши още 1 ,ако първата не са я видели. Още по-лошо щом не правиш. Няма как да знаеш дали са я видели. Защо? Аз съм монах. В това няма нищо лошо.
Първоначално написано от inewton Няма как да знаеш дали са я видели. Защо? Аз съм монах. В това няма нищо лошо. Няма банан,не че и искам да има за мен де. Тц,менте поп,менте монах.
Първоначално написано от deitona22 Няма банан,не че и искам да има за мен де. Тц,менте поп,менте монах. Няма модератор, няма банан. Indistinct я изключваме защото тя не е засегната. Менте фарисей. Даже и за фарисей не ставаш.
Първоначално написано от inewton Няма модератор, няма банан. Indistinct я изключваме защото тя не е засегната. Менте фарисей. Даже и за фарисей не ставаш. Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах.
Първоначално написано от deitona22 Може и да я засегна,но сега ме мързи.Сигурно и там щеше да имаш против.. Аз и не се опитвам да бъда,но ти се опитваш да бъдеш монах,а си менте-монах. Ако не засяга мен нямам против. Не се опитвам.
Първоначално написано от inewton Ако не засяга мен нямам против. Не се опитвам. Е,как няма да те засяга Трябва и теб да те има . НАли каза че си? Е,уви не си.
Правила