- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги ли са прави жените?
Защо жените са винаги прави?
Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?
да!
![]()
Последно редактирано от HollyGolightly : 09-03-2016 на 00:20
Жените са прави само когато имат пари, когато нямат не са прави.... Лягат доброволноЕ добре де понякога има и компромиси... На колене например...
Последно редактирано от Maleficus : 09-03-2016 на 01:00
За малко да ти кажа че си малоумна, но ще се въздържа и първо ще те попитам как реши въобще че жените са прави?
Това че някой казва " аз съм еди си какъв" в никакъв случай не значи че е такъв, такъв е ако другите го оценят така... та това че си чувала някъде клишето или че постоянно чуваме от някои нелепи жени "аз съм права" значи ли че въобще трябва да се разглежда като истина или казус? Когато някой говори и се подкрепя с факти, доказателства и логика и аз ще призная че е прав, но жените просто скръстват ръце и го казват без да обясняват защо, това ги прави нелепи или поне в мойте очи. (това важи само за тия дето го твърдят)
Мда..жените винаги са прави,или ако не са ги остави да си го мислят ! ...до момента в който се изправят пред проблем който не могат да решат... ;] поздрави
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Мдааа, само че аз съ виждала много мъже, които постъпват по същия начин и разсъждават по този начин: "Щом съм мъж, значи съм прав, а ти щом си жена, значи ще ме слушаш".
Да сега веднага ще ме нападнат тия, дето си мислят, че мъжът е човекът с главно Ч...
Но в досегашните мнения не видях нищо подкрепено с примери и факти само клишета и клишета, както от жени, така и от мъже, всеки дъвче неговата си трева. Давайте!
Всъщност аз тайно се надявах да се включат тука разните му там всезнайки, вживявайки се в героини от произведения на Еврипид и все едно изкокнали от книгата "Бай Ганьо" да ми се разфилософстват както те си знаят, да напълнят с поне 10 чуждици, побългарени, всеки един от височайшите си изкази, сътворили ги в изречение... но тях щом ги няма няма и философстване...
Колко остроумни хора има тука, не е истина. Само се чудя защо все остроумстват с тъпизми, превърнати отдавна в клишета.
Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...
Да, отново с изречение, което казва:"Аз съм по - велика, знам само да пускам обяснения без никаква логика". Но то е нормално![]()
Няма нормален изказ - защото това, защото онова, а давайте направо да обиждаме с високомерен и пренебрежителен тон. Някои хора още от малки си знаят, че трябва да се държат подобаващо и на ниво тоест като свадливи лелки на махленска седянка.Всъщност, то за това има и толкова такива тука, защото търсят някакви житейски занимания, които им липсват в реалния живот и за това имат мнение по всяка тема. Всъщност навън също е пълно с такива, които бързат да обсъждат и да дават мнения и съвети и да се ровят в чуждите съдби като самата "компетенстност", нали непоклатимата им преценка е винаги вярна
![]()
и какво обсъждате?
Аз казвам истини, а не нападки има семантична разлика
А пък като засилваш правотата си с измислени англо - български термини мислиш, че е вървежно, само че по - добре прочети малко история и етнография, отколкото да си товариш главицата с неща, които и на 100 години няма да проумееш, разсъждаваш като момиченце на 5 години, а се държиш като свадлива лелка на 60?
Мислех да вкарам танджикитайски побългарени термини във великите си изказвания, но ти и на чист български няма да хванеш смисъла, така че няма нужда![]()
![]()
![]()
![]()
нали усещаш, че правиш това от темата ти? истини казвала, според кой? между провокация и нападка също има семантична разлика
ква си скица XD
ПП. Забравих да добавя, че изразът "сложила те на мястото" не е правилен от граматическа гледна точка, изразът е "поставила те на мястото" е фразиологически правилен![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва да подкрепиш с факти, малката![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги сме прави![]()