мисля че темата ти е толкова тъпа че няма нищо за разискване, а ти чак и търсиш вниманието на ива и другите форумни момичета
ей ти темата ти, изчерпана е с по 1,2 изречения:
Защо жените са винаги прави? -Кой го каза?Няма такова нещо. Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?- За пръв път чувам за подобен малоумен казус, въобще не знам как някой може да мисли относно това. ДГД.
а защо им търсиш вниманието само ти си знаеш аз само мога да ти кажа как изглеждаш от страни, та изглеждаш като малката кибритопродавачка която сама си казва че е тъпа, люха и забита селянка, никой не ти го казва, ти даже го твърдиш за себе си като вече си поставила на пиедестал другите моми тук и многократно принизяваш себе си, и най-лошото е че си мислиш че ще предизвикаш интерес с дълги неадекватни постове,като същевременно се опитваш да се заяждаш с тях, все едно някоя ти е взела гаджето, а може би винаги така се е случвало при тебе, винаги другата си тръгва с момчето, затова си озлобена
нали съм си писал с теб, приеми че си скучна и безинтересна, нищо не провокираш у хората просто
малко ми приличаш на аутсайдера М** ма в женски вариант, нищо чудно и ти да си М, стила ви е същия, горкичките неоправдани жертви на които винаги другите са им виновни
Последно редактирано от LoadRunner : 09-05-2016 на 10:32