.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Страх ме е

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimoza956 Виж мнението
    Здравейте..Незнам как до започна и затова направо към темата.. Преди година ме изнасилиха..Беше първият ми път,болката беше ужасна..кървях с дни,неможех да дойда на себе си .. От страх не казах на никого..От тогава не съм била с никого..отскоро имам приятел..следва да иска да сме заедно..но немога..само като пробваме и ужаса мш идва пред очите и немога да го преодолея от страх,че ще стане нещо..ще ме заболи пак толкова много. Незнам защо пиша тук,но съм страшно отчаяна и незнам как да се справя с проблема..Въпросите ми са .. Как бих могла поне малко да предотвратя страха си?Някои ще кажат:"Напий се" но немога да пия..Знаете ли някакъв метод или нещо подобно..което мога да направя сама ..или нещо друго .. Моля ви..без да хейтвате,помогнете ми..
    ако можеш да се довериш на този човек, тогава би трябвало да го преодолееш дори и без психолог, важното в такъв случай е да правиш разлика(та) между момче, което те обича, и изнасилвач(и), и да забравиш за злото/болката, защото ако човекът до теб те обича, тогава няма да (иска да) ти го/я причини, другият вариант е да (си) останеш необвързана/неомъжена, но доста жени предпочитаха да си имат семейство - не знам, не съм на твое място за да мога да преценя кое е по-добре за мене(теб)...
    Последно редактирано от npp : 09-05-2016 на 22:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си