.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

СПЕШНО!РАЗБИВАНЕ НА ПАРОЛА ВЪВ ФЕЙСБУК С ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ!!!

Здравейте ! Трябва ми човек,който разбира от подобни
    технологии за разбиване на парола във фейсбук. Ако
    някой може да ми помогне по въпроса,моля спешно да се свърже с мен..
    Заплащането за услугата е много добро !!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Съветвам те да попиташ конкретния човек това което те интересува, а не да се занимаваш с глупости.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Съветвам те да попиташ конкретния човек това което те интересува, а не да се занимаваш с глупости.
    +1
    Слънице, мога да разбия акаунта на който кажеш и за без пари.
    Ако нямаш доверие на гаджето си, просто скъсай с него.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    +1
    Слънице, мога да разбия акаунта на който кажеш и за без пари.
    Ако нямаш доверие на гаджето си, просто скъсай с него.
    ще можеш ли да разбиеш моя?
    даже те предизвиквам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ще можеш ли да разбиеш моя?
    даже те предизвиквам
    +1
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    системата дегоба
    https://www.facebook.com/brutalenZajo

можеш да опиташ
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Става въпрос за бившия ми приятел,който ме остави без причина след 4-годишна връзка без да ми даде обяснение. Подозирам,че е заради друго момиче и просто искам да си изясня нещата..Моля някой да помогне ...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от mimito_ Виж мнението
    Става въпрос за бившия ми приятел,който ме остави без причина след 4-годишна връзка без да ми даде обяснение. Подозирам,че е заради друго момиче и просто искам да си изясня нещата..Моля някой да помогне ...
    с какво ще ти помогне това?

живота продължава

ако искаш просто попитай

Мислиш ли,че не съм го питала .. просто като не получавам отговор се налагат други дейстия .. а и след толкова много време не е лесно просто да продължиш...

Град
    системата дегоба
    Мислиш ли,че не съм го питала .. просто като не получавам отговор се налагат други дейстия .. а и след толкова много време не е лесно просто да продължиш...
    на мен ли го казваш

понякога нямаме избор без значение дали ще получиш твоя отговор ще трябва да продължиш

съгласна ли си?

До някъде си прав,но просто смятам,че всеки заслужава обяснение

Град
    системата дегоба
    До някъде си прав,но просто смятам,че всеки заслужава обяснение
    според мен имаш нужда повече от почивка и да се наспиш и да помислиш за себе си

на колко години? извинявай за въпроса

Град
    системата дегоба
    да ти казвам ли че си млад човек и живота е пред теб?

ако той е готов ще ти каже колкото и да насилваш нещата няма да успееш пак ще те посъветвам да помислиш за себе си и да починеш далеч от всичко
    Последно редактирано от haritov : 01-13-2015 на 23:02

Да.Аз даже му научих паролата още преди време докато още бяхме заедно,но после я смени и от тогава не е влизал

Град
    системата дегоба
    Да.Аз даже му научих паролата още преди време докато още бяхме заедно,но после я смени и от тогава не е влизал
    ще ти пратя нещо на лично
    но помисли и над това което ти казах

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И като разбереш, че е заради друга ще се почувстваш по-добре? Ще почнеш да се питаш с какво тя е по-добра. Майната му и гледай напред.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Не се занимавай с глупости. Ок, зарязал те е, разделили сте се. Ако останеш в неведение - ще сте разделени. Ако разбереш, че е заради друга - пак ще сте разделени, но и ще се вбесиш още повече.
    П.С. За разбиване на пароли, a и не само, се използват malwares (ботнет-ове) като Hesperbot (най-сериозния ботнет, hands down...), GameOverZeus, SpyEye. В някои случаи и John the Ripper. И все пак се иска както МНОГО опит, така и да си ги намериш тия програми.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Или просто регистрираш домейн, правиш сайт-игра , нип оракул, искаш за отговора логване чрез фб, взимаш паролата и мейла от post заявката, малко social engineering да го накараш да влезе и готово.
    Ако го поканиш у вас, с rogue ap се сещам поне два начина.
    Или в някое кафе, ако го издебнеш да е там и ако си пусне wi-fi-то, и в кафето има безплатно уифи, пускаш деасоцииращи пакети за оригиналното wifi и правиш ново rogue такова, и всички в кафето като се закачат, е най-лесно да вдигнеш днс сървис, да направиш един А запис за facebook да сочи към твоята машина. Или вдигаш прокси + ssl stripping.

За съжаление не съм чувала за "програмите" които колегата е написал горе, може би нямам достатъчно опит
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    П.С. За разбиване на пароли, a и не само, се използват malwares (ботнет-ове) като Hesperbot (най-сериозния ботнет, hands down...), GameOverZeus, SpyEye. В някои случаи и John the Ripper. И все пак се иска както МНОГО опит, така и да си ги намериш тия програми.
    хахахаха, по няква причина не помня дори един твой коментар, в който да не личи пълно невежество

Нищо не разбирам от подобни технологии и програми , затова реших да се обърна към някой по-компетентен по въпроса.. Ако на някой му се занимава,моля да се свърже с мен наистина ми е много важно..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз ще ти кажа, защо е скъсал с теб, повече от очевидно е - досадна преследвачка си.
    n00bs

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Защото не си пиеш хапчетата, умник. Иначе и аз не съм видял да напишеш нещо смислено и различно от хапливите ти забележки колкото видиш ли дай да изсера поредната тъпотия защото съм папугай и се правя на интересен. И кое не ти харесва в мненията ми или ти се видя грешно? Гореописаните програми се използват предимно за източване на банкови сметки, но намират приложение и в кражби на пароли за социални мрежи, мейл, етц. Това ли е грешно? Или твърдението ми, че не можеш да ги намериш лесно? Защото и това е вярно - докато Slavik вилнееше из интернет, продаваше GameOverZeus за $500-2000. Когато се оттегли от света на финансовите измами, продаде Zeus на Panin, който го пусна в даркнет за около $1000. От 2 години насам, след като Soldier (друг хакер) източи няколко хиляди банкови сметки, се появи Hesperbot - първоначално плъзна в Австралия, но след това основно Турските банки. Цената на Hesperbot стига до $8000 за пълен комплект с всички плугини.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Аз ще ти кажа, защо е скъсал с теб, повече от очевидно е - досадна преследвачка си.
    +1

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    +1
    Не мисля,че ме познаваш достатъчно добре,че да изказваш подобни коментари по мой адрес.Задръж си мнението особено след като не съм ти го искала.Писах във форума с молбата някой да ми помогне, а не да си прави грешни изводи за мен .. И след като с нищо не може да ми бъдеш полезен не коментирай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си