Здравейте съфорумници! Мисля да сменям стария лаптоп с някой по-бързичак. Спрял съм се на този http://www.pcstore.bg/bg/laptop-asus...box-additional (Това е най-ниската цена,която успях да намеря в интернет и може би най- доверения сайт ,който аз виждам? ) Харесва ми като дизайн и характеристики. На въпроса за какво ще ми служи лаптопа,отговора е - гейминг от сорта на цсГО, дота. Както и дълготрайна работа , яко браузване и мултитаскинг на машината. Искам както да ми служи добре и изпълнява бързо работата,която му задавам , така и игрите да ми вървят на задоволяващо ниво. Отдавна съм си набелязал РОГ , тъй като по мои наблюдения са се оказали добри модели на Асус, но конкретно за този като ревюта ,не могат да ми задоволят любопитството дали ще оправдае парите си или ще се окаже преоценен боклук? Максимума на бюджета ми е 1700, дори с много мъки се сългасявам да е 1700 , тъй като си мислех да е до 1500, но роговете стартират от 1600 някъде (И все пак ще е най-вероятно на изплащане.).Евентуално може да се откажа от едни 100 лева и да го ъпгрейдна с едно ССД 120 гб? Друг фактор за избора е , че живея през повечето време в годината в Англия (Задължително е да е 15 инчов, по големи тюфлеци не ми се разнасят ). Изключително важно е да е с международна гаранция както този, за това и ми хареса. Потърсих оферти и в Англииски сайтове, но не мога да го намеря същия или като цяло РОГ за същите пари или по-евтино (както се надявах). Бих бил изключително благодарен, ако ми помогнете с избора и отзиви за модела или някой по-изгоден и добър за този бюджет, без да се надхвърля. Благодаря ви предварително за отделеното време!
Последно редактирано от funkey : 09-04-2016 на 11:50