- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малки гърди
Здравейте! Момиче на 18 години съм и моят проблем е,че са ми малки гърдите,а тъй като знам че мъжете предпочитат жени с по-едри гърди това ме притеснява...та моят въпрос е има ли някакъв начин да ги уголемя без силикон а примерно с прием на дадени храни и пр.
Последно редактирано от dimana33 : 09-05-2016 на 14:58
Нли знаеш че не всички мъже харесват големи гърди?
Ти би ли се променила заради мъж?
Това е доста жалко
Радвай се, че са ти малки.
Пий боза и ги търкай с тоалетна хартия, ще станат ГОЛЕЕЕЕЕЕМИ бомби
Ходи при някой мъж да ти ги дърпа и ще пораснат.
Welcome to the Jungle...
Да ти кажа и моите не са особено големи и не са оформени добре. По някога имам чувството, че са като две лисичи муцуни гледащи на страни. А да не говорим, че едната е по-голяма от другата и на дали ще се регулира това понеже вече съм на 20 и растежа трябва да им е спрял.
колкото и да е красива една жена тя омръзва рано или късно ако един мъж е с нея само заради красотата и
гледай да завъртиш главата на мъжа по друг начин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе то си е и до вкус
Аз например винаги съм харесвал жени с малки гърди, не дини да им висят![]()
Аз видях гърдите на момичето преди да си едитне поста. Мн са хубави <:
за малки цици се обръщайте към Ива
а тия големите да пишат на мен
Чувал съм че бозата върши работа. Лично аз се кефя на момичета с много големи гърди и си мисля че като ги дърпат според мен ще се уголемят. Опитай с дърпане и боза ама не съм сигурен. Ама споко те растат до 21-22 години..имаш време